Nyheter24 slår all time high i mobilen

- 28/05/2015, 16:40 -
Redaktionen slår rekord – igen.
1 av 2

Redaktionen slår rekord – igen.

Nyheter24

Henrik Eriksson, chefredaktör.
2 av 2

Henrik Eriksson, chefredaktör.

Nytt besöksrekord i mobilen – samtidigt följs Nyheter24:s facebooksida av rekordmånga.

Nyheter24 krossar sitt senaste rekord med nya succésiffror. Under vecka 21 hade sajten 1 154 303 unika besökare i mobilen, nytt all time high.

Alla typer av besök fortsätter att öka. Under samma vecka slogs även nytt rekord för sammanlagda besök på desktop och mobil, 3 119 038 miljoner.


Bildkälla: Nyheter24

– Vi ökar kraftigt just nu och har två veckor i rad varit Sveriges tredje största nyhetssajt i mobilen sett till unika besökare. Men vi ökar inte bara i unika besökare utan vi ser även att antalet besök och sidvisningar stiger i samma tempo. Att vi får fler lojala besökare som klickar sig runt på fler sidor är en minst lika viktig siffra för oss, säger chefredaktör Henrik Eriksson.

Facebook växer

Samtidigt växer Nyheter24 på sociala medier. Facebooksidan följs av över 100 000 personer och räckvidden ligger på 4 – 4,5 miljoner per vecka.

– När vi tidigare slagit all time high har det varit med en eller två riktigt virala artiklar – nu när vi slår all time high i mobilen så är det inte med någon viral artikel utan en bred och stabil läsning över hela sajten. Det är oerhört roligt att se, säger Eriksson.