1 av 2
- Foto: tt bild
2 av 2
- Foto: tt bild

Svenskt företag söker testare av sexleksaker

Den här jobbannonsen är lite annorlunda.


Sugen på ett extraknäck? Gillar du att visa att du har det där lilla extra? Eller du kanske bara gillar att komma på jobbet?

Då är det här det perfekta kneget för dig. Företagatet Oliver & Eva har lagt upp en liten annorlunda annons på Arbetsförmedlingens hemsida – nämligen att testa sexleksaker.

Allt du behöver göra är att ta emot leksakerna, testa leksakerna, och sen utvärdera i ett Excel-dokument. Du behöver inget körkort, och har du bara gymnasieutbildning är du rätt person.

Dock krävs viss teknisk kompetens (så klart) och enligt annonsen är det viktigt att du kan utföra dina arbetsuppgifter med "genomgående hög kvalitet". Låter rätt gött va?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
skulle du vilja ha det här jobbet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Örnsköldsvik: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka på Terminalvägen i Svartby.", skriver polisen på sin hemsida.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

1 timme sedan
Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

1 timme sedan
Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.