Chauffören nekar anklagelserna om att ha haft sex på bussen.
1 av 3
Chauffören nekar anklagelserna om att ha haft sex på bussen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Anna, som åkte bussen blev vittne till händelsen.
2 av 3
Anna, som åkte bussen blev vittne till händelsen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Anna har polisanmält händelsen.
3 av 3
Anna har polisanmält händelsen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Vittne såg busschaufför ha sex i bussen – föraren nekar

Busschauffören nekar anklagelserna.


Det var i lördags kväll 23-åriga Anna skulle åka buss hem i Lund och fick en chock. Busschauffören släckte lamporna i bussen och hade sex med en annan kvinnlig passagerare.

Nekar

Nu nekar busschauffören anklagelserna om att ha haft sex ombord på stadsbussen medan han körde, och han får fortsätta arbeta medan polisutredningen pågår.

– Han säger att det inte har hänt på det sättet som beskrivs, säger Gustav Jansson, affärschef på Nettbuss i Lund, till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag kan sagt inte gå in på detaljerna i vad han har sagt, men han nekar till anklagelserna. Han säger att han inte haft sex på bussen.


TT

Enligt Jansson finns det kameror i stadsbussarna som polisen får ta del av.

Får fortsätta arbeta

Beslutet om förarens framtid avvaktas under polisutredningen och han kommer att få arbeta under tiden.

– Han kör i morgon igen. Sen får vi se vad polisutredningen visar. Ord står mot ord och då tycker jag det är rimligt att avvakta polisutredningen. Det som beskrivs är naturligtvis inte okej, det är inte förenligt med den servicenivå vi vill ha och hur vi vill att man ska bete sig, säger Gustav Jansson till Aftonbladet.

Skånetrafiken har bett om ursäkt till Anna, som blev skärrad och ett vittne till händelsen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Nora rapporterar om trafikolycka

Swish förändring – för att skydda dina pengar

Förra året ökade telefonbedrägerierna med 36 procent. Det växande problemet har fått regeringen att överväga förändringar av betaltjänsten Swish och fått bankerna att vidta åtgärder.

Ny mobiliseringslag undertecknad av Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har skrivit under en delvis kontroversiell ny mobiliseringslag, meddelar regeringen i Kiev.

Höj värdet på din bostad – med enkla ändringen: "Står ut"

Maria Friström, 43, bytte bana och började flippa bostäder för miljonbelopp. I en intervju med Nyheter24 berättar hon om misstagen man ska passa sig för och den enkla renoveringen som kan höja värdet på din bostad.

Årets nya Ikea-möbler för gamers, som du måste blåsa upp själv

Ikea lanserar en möbelkollektion för dataspelare, som ska vara lättare att plocka fram och städa undan – för en gamingcommunity som vuxit upp.

Riksrätt i senaten för Bidens minister

Har USA:s minister med ansvar för inrikes säkerhet "medvetet och systematiskt" underlåtit att hålla gränsen mot Mexiko säker? Republikanerna i representanthuset anser det och skickar därför ett riksrättsåtal till senaten. Men där väntas processen mot Alejandro Mayorkas avslutas illa kvickt.