Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ung kvinna hittad död efter löptur – polisen misstänker mord

Kvinnan hittat död.
1 av 3

Kvinnan hittat död.

TT / Google

Kvinnan försvann under löptur.
2 av 3

Kvinnan försvann under löptur.

TT NYHETSBYRÅN

Tror ha blivit mördad.
3 av 3

Tror ha blivit mördad.

Google

Nyheter | 06/08/2015 07:23

Kvinnan tog en löptur men kom aldrig tillbaka. Senare hittades hon död.

Under natten har polisen sökt efter en försvunnen kvinna i Upplands Väsby, norr om Stockholm, skriver Aftonbladet. En 21-årig kvinna skulle ta en löptur i området Rundby vid halv sjutiden på onsdagen.


Omkring 21 anmäldes hon saknad av anhöriga, som själva hade letat. Och strax efter 02 i natt hittades 21-åringen död av polis, som nu misstänker mord.

– Hon hittades död i motionsområdet av patrull. Omständigheterna på plats gör att vi har inlett en förundersökning om mord. Vilka de omständigheterna är kan jag inte precisera, säger Towe Hägg, Stockholmspolisens talesperson, till Aftonbladet.

Enligt tidningen har ett större område spärrats av och en teknisk undersökning pågår just nu.

– Polisens tekniker ska söka och säkra spår. Just nu består utredningsarbetet i att ta reda på mer om vad som kan ha hänt henne, säger Towe Hägg till Aftonbladet.

Ännu har inga gripanden gjorts. En bil som funnits parkerad vid platsen är i beslag och ska undersökas.

21-åringen hade vid försvinnandet svarta träningsbyxor, grön tröja och ljusa skor. Vet du något? Kontakta polisen på 114 14.