Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

14-årige Ali hittad död

1 av 3

privat/google maps

2 av 3

google maps

3 av 3

privat

Nyheter | 19/08/2015 12:54

Polisen bekräftar.

Den 14-åriga pojken Ali, som försvann runt 18-tiden i söndagskväll i småländska Strömsnäsbruk, är nu hittad avliden.

På onsdagsförmiddagen klockan 11.26 hittades försvunna Ali vid i vattnet vid kraftverket i Lagan och ambulans samt polis har skickats till platsen.

Gick till affären

Senast han sågs var på söndagskvällen klockan 18 då han gick till affären för att köpa mjölk. Efter det hade Ali gått förbi sin bostad ett par hundra meter, där hans tomma väska senare hittades.

– Det vi kan konstatera är att han setts på övervakningskameror på Ica-butiken strax efter att han lämnat bostaden, vid kvart över sju. Då köpte han godis, och inte mjölk, ser vi på övervakningsfilmen, säger lokalpolischefen Anders Karlsson till Expressen.

De anhöriga är underrättade, och polisen har i nuläget inte gått ut med mer omständigheter kring försvinnandet och dödsorsaken.

– Vi vet inte vad som har hänt och vi misstänker inget brott nuläget, säger Peter Tagesson på polisen i Kronobergs län till Nyheter24 och fortsätter:

– Det mest tyder på att han har legat där vi hittade honom sen han försvann. Vi får vänta och se vad som händer efter obduktionen.