Jessicas svar på Katrins uttalanden om överviktiga är briljant.
1 av 2
Jessicas svar på Katrins uttalanden om överviktiga är briljant. - Foto: Jessica Kirjavainen/Faksimil Youtube
Hennes bild hyllas av tusentals.
2 av 2
Hennes bild hyllas av tusentals. - Foto: Jessica Kirjavainen

Jessicas grymma svar till vikt-hånarna hyllas av tiotusentals

Så här bemöter man uttalanden om andras kroppar på bästa sättet. Nu hyllas Jessicas bild av


Bloggaren Katrin Zytomierska satt i "Malou efter 10" och pratade andra människors kroppar. Summa kardemumma – hon tycker att överviktiga är lata, fula och påstod att de inte alls kan vara lyckliga.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Många har så klart reagerat på Zytomierskas uttalanden. En av dem är Jessica Kirjavainen som har svarat Zytomierskas vikthån med en bild.

Bildkälla: Jessica Kirjavainen

– Jag såg henne i Malou, jag var så arg. Jag förstår inte hur hon kunde uttala sig så, att överviktiga människor skulle vara lata, att det skulle sitta i kroppen hur lycklig en människa är, säger hon till Nyheter24.

Jessica tyckte först att det kändes lite läskigt att lägga upp bilden, men hon kunde inte låta Zytomierska vara oemotsagd. Därför la hon upp bilden och skrev om hur stolt hon är över sin kropp.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Och Jessica tokhyllas. Över 61 000 personer har gillat hennes inlägg och flera har hört av sig för att tacka henne som står upp för alla som inte är smala.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Jessica menar att storleken inte avgör hur man mår, vilket Zytomierska säger.

– Jag tar hand om mig själv och jag är lycklig och mår bra. Man behöver inte vara modellsmal. Men det är så klart okej att vara det med, bara man trivs med sig själv.

Här är inlägget i sin helhet:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.