Polisen söker en bil från framtiden.
1 av 3
Polisen söker en bil från framtiden. - Foto: Collage: Polisen / TT
Polisen har lagt upp en bild på fordonet.
2 av 3
Polisen har lagt upp en bild på fordonet. - Foto: Polisen
Det är Polisen i Växjö, Alvesta som står bakom inlägget som visar starka tecken på att vara ett skämt lagom till att vi lever i framtiden.
3 av 3
Det är Polisen i Växjö, Alvesta som står bakom inlägget som visar starka tecken på att vara ett skämt lagom till att vi lever i framtiden. - Foto: TT

Polisen söker efter bil från framtiden – föraren riskerar böter

Bilen körde i 141,6 kilometer i timmen och försvann i ett blixtljus. Nu söker polisen efter bilen.


Polisen i Växjö, Alvesta har gått ut med en ovanlig efterlysning på sin Facebook-sida. Polisen skriver att den söker ett fordon, och det rör sig om en ganska overklig bil om en ska tro på beskrivningen.

Det ska vara en gammal bil som kört hela i 141,6 kilometer i timmen och föraren ska ha varit vithårig och excentrisk. Fordonet försvann sedan i ett blixtljus.


Bildkälla: Polisen

I dag är det 21 oktober 2015 och den som har koll på kultfilmen "Tillbaka till framtiden" kanske förstår det här inlägget bättre än andra.

Det är nämligen i dag som vi skulle leva i framtiden, enligt filmen alltså, och Polisen verkar passa på att skoja till det dagen till ära.

Se hela inlägget här:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett
Tack för din röst!
Senaste nytt

Krisande Body Shop lägger ner i Sverige

Tysk gripen för spionage i Europaparlamentet

En assistent till en tysk högerpolitiker har gripits för misstänkt spionage för Kinas räkning, meddelar åklagare. Mannen anklagas för att ha försett Kinas underrättelsetjänst med information om förhandlingar i Europaparlamentet.

Apple tappar stort i Kina

Apples Iphone-försäljning i Kina rasade med 19 procent under första kvartalet. Det var den sämsta utvecklingen sedan pandemin slog till 2020, enligt siffror från den oberoende analysfirman Counterpoint.

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Tjetjeniens hårdföre ledare Ramzan Kadyrov uppges vara svårt sjuk i pankreatit. Nu planerar Kreml för regimskifte i den ryska delrepubliken, hävdar ryska oberoende Novaja Gazeta. En hårdför befälhavare nämns som möjlig efterträdare.

Polisen i Boden rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Singelolycka på Garnisindsgatan/Kyrkgatan i Bodens centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Älvsbyn

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på riksväg 94/länsväg 356 i Älvsbyn.", skriver polisen på sin hemsida.