Lördag 24 Jul
Stockholm

Därför gav den här bilden Emma gratis mat – i tio år

Här är familjebilden som gjorde att Emma vann tävlingen.
1 av 2
Här är familjebilden som gjorde att Emma vann tävlingen. Foto: Privat
Emma
2 av 2
Emma. Foto: Instagram

Emmas bild gav henne 5000 kronor mat varje månad, i tio år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

29-åriga konstnären Emma Sandgren från Växjö behöver inte betala för mat de närmsta tio åren, tack vare sin kreativa bild.

Emma fick syn på Coop Forums tävling på Instagram om där uppdraget var att ta en bild av sig själv med Coops bärkasse med temat ”Vad är Coop för dig?”.

– Jag målar och pysslar väldigt mycket, så tänkte jag att det var en rolig tävling att vara med i, säger Emma till Nyheter24.

– Det kom upp många idéer i mitt huvud men jag tänkte att det skulle vara kul med kungligt och lyxigt tema, det är ju lyxigt med mat och med familjen.


Så Emma skickade iväg sambon som köpte med sig ett gäng coopkassar som förvandlades till en kunglig klänning till Emma, en kostym till sambon, outfit till bebisen och kronor till hela familjen. Emma dukade även bordet med Coop-kassar.

Av över 1500 deltagare vann Emma och hennes familj mat till ett värde av 600 000 kronor.

– Igår kom de hem till mig med en kundvagn full med mat och folk som fotade och blommor och en check, 5000 kronor i månaden i 10 år.

– Jag kan inte riktigt fatta att vi vunnit, man blir ju glad bara man vinner en chokladkaka på ett nöjesfält men det här är fantastiskt verkligen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela