Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Timbuktus klockrena svar på SD:s kampanj

- 09/11/2015, 21:17 -
1 av 3

2 av 3

3 av 3

"Vår vision av Sverige är att folk som inte känns svenska definitivt inte ska behandlas som människor."

Sverigedemokraterna är just nu på plats på Lesbos stränder och sprider lögner om Sverige i form av flygblad som ska avskräcka flyktingar att ta sig hit.

På flygbladen står det bland annat att Sverige har näst högsta antalet våldtäktsanmälningar i hela världen, att Sverige måste låna pengar för att ge medborgarna vård och utbildning och att halalslakt, nikab och burka på offentliga platser kommer att förbjudas i Sverige.

Vilket inte alls stämmer.

Som svar på lögnerna som SD sprider om Sverige, bestämde sig Timbuktu och hans vän för att skriva ett eget flygblad och skriva under med Jimmie Åkessons namn.

"Vi vill passa på att tacka för att vi fick skriva på ert flygblad med vårt namn"

"Vi vill också ta tillfället i akt om att påminna er om att vi är ett politiskt parti med en rasistisk människosyn och facistiska ideal"

"Vår vision av Sverige är att folk som inte kännes svenska definitivt inte ska behandlas som människor"

– Vi delar ut flygblad och informerar om Sverige, vad som gäller i Sverige i dag och vad som väntar där, har Joakim Wallerstein, SD:s kommunikationschef sagt till Aftonbladet tidigare.


Bildkälla