15-åringen blev kissnödig när han var och handla.
1 av 3
15-åringen blev kissnödig när han var och handla. - Foto: TT Bild
Så han gick till en skog som ligger vid Ica-butiken.
2 av 3
Så han gick till en skog som ligger vid Ica-butiken. - Foto: TT Bild
Där sjönk han riktigt djupt.
3 av 3
Där sjönk han riktigt djupt. - Foto: TT Bild

15-åring kissade bakom Ica – sjönk ner i marken

Det enda han ville var att lätta på trycket och känna sig som en människa igen. I stället råkade han hamna i en knepig situation.


STRÖMNÄSBRUK. En mamma och hennes 15-åriga son var på Ica för att handla. 15-åringen blev kissnödig och som alla vet har nöden ingen lag. Så han begav sig ut i skogen som låg bakom Ica-butiken för att få lätta på trycket, skriver Smålandsposten.

Men det blev lättare sagt än gjort. Marken var våt och han sjönk ner i dyn till brösthöjd. Mobilen förstördes men inte nog med det. Det hela var en nära-döden-upplevelse enligt mamman.

Bildkälla: TT Bild

Så nu vill hon ha ersättning och skadestånd.

– Det här tycker jag är väldigt allvarligt, tänk om det var någon svagare eller ett mindre barn som hamnat i dyn, säger hon enligt Smålandsposten.

Hon kräver även att det ska finns varningsskyltar för sjunkningsrisken, eftersom det ligger skolor i närheten. Men den tekniske chefen Bengt Pettersson tycker inte att det behövs.

– Alltså man ska alltid vara försiktig om man ger sig ut i markerna. Här är fullt av vatten och torv i skogen runt Älmhult och man kan säkert sjunka om man inte är uppmärksam, säger han till Smålandsposten.

Ica
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!