Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kom hem efter lång dag – hittade gift par i sängen

- 12/11/2015, 07:41 -
Mannen fick oönskat besök.
1 av 2

Mannen fick oönskat besök.

tt bild

2 av 2

TT bild

Den här killen i Halmstad fick en ordentlig överraskning när han kom hem och hittade ett gift par i sin bostad – nu har händelsen lett till åtal.

Att ha folk hemma kan ju vara riktigt trevligt. Men för den här unge mannen i Halmstad blev besöket en riktig mardröm. När den 28-årige mannen kom hem till sin bostad i Halmstad fick han en sinnessjuk överraskning – ett gift par. Även en vän till lägenhetsägaren fanns i bostaden, och det var hon som släppt in paret från början.

Men när mannen bad paret att lämna lägenheten gjorde de klart att det inte skulle ske – i stället gick de till mannens säng för att sova. 28-åringen ringde polisen och när de kom till platsen började mannen plocka ihop sina grejer för att gå. Men frugan hade inga planer på att lämna.

BIld:TT

– Då vi tog tag i kvinnans arm blev hon fullständigt tokig och skrek att vi inte fick lov att ta i henne. Hon blev våldsam i samma sekund och började veva med båda armarna mot undertecknad och min kollega, skriver en av poliserna i anteckningar från händelsen, enligt Kvällsposten.

Kvinnan, som är 42 år gammal åtalas nu för hot och våld mot tjänsteman och narkotikabrott. Enligt förhör ska de oinbjudna gästerna inte ha varit i lägenheten tidigare, och de hade helt enkelt missuppfattat vem de var hemma hos, skriver Hallandsposten.

Tråkigt med dålig stämning när man har gäster hemma, eller hur?