Lördag 24 Jul
Stockholm

Kom hem efter lång dag – hittade gift par i sängen

Mannen fick oönskat besök.
1 av 2
Mannen fick oönskat besök. Foto: tt bild
2 av 2

Den här killen i Halmstad fick en ordentlig överraskning när han kom hem och hittade ett gift par i sin bostad – nu har händelsen lett till åtal.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att ha folk hemma kan ju vara riktigt trevligt. Men för den här unge mannen i Halmstad blev besöket en riktig mardröm. När den 28-årige mannen kom hem till sin bostad i Halmstad fick han en sinnessjuk överraskning – ett gift par. Även en vän till lägenhetsägaren fanns i bostaden, och det var hon som släppt in paret från början.

Men när mannen bad paret att lämna lägenheten gjorde de klart att det inte skulle ske – i stället gick de till mannens säng för att sova. 28-åringen ringde polisen och när de kom till platsen började mannen plocka ihop sina grejer för att gå. Men frugan hade inga planer på att lämna.

BIld:TT

– Då vi tog tag i kvinnans arm blev hon fullständigt tokig och skrek att vi inte fick lov att ta i henne. Hon blev våldsam i samma sekund och började veva med båda armarna mot undertecknad och min kollega, skriver en av poliserna i anteckningar från händelsen, enligt Kvällsposten.

Kvinnan, som är 42 år gammal åtalas nu för hot och våld mot tjänsteman och narkotikabrott. Enligt förhör ska de oinbjudna gästerna inte ha varit i lägenheten tidigare, och de hade helt enkelt missuppfattat vem de var hemma hos, skriver Hallandsposten.

Tråkigt med dålig stämning när man har gäster hemma, eller hur?

Kommentera
Kopiera länk
Dela