Han la av misstag upp selfien på blocket.
Han la av misstag upp selfien på blocket. - Foto: Privat

Sven-Olof skulle sälja sin bil på Blocket – gick inte riktigt som planerat

Hudiksvallsbon Sven-Olof Löf skulle sälja bilen på blocket. Men när han laddade upp annonsen fick han sig ett gapskratt när han såg vilka bilder han lagt upp.


Du vet när du tar fram telefonen för att fota och så är framkameran på av misstag? Detta hände i alla fall Sven-Olof Löf när han skulle fotografera sin bil, vilket bland annat Sundsvalls Tidning rapporterat om.

Sven-Olof Löf från Hudiksvall skulle lägga ut sin bil på blocket när något lustigt hände. Men det var först efter att han laddade upp annonsen som han upptäckte vad han hade gjort.

– Det hela var ju ett misstag till att börja med. Jag hade fått en iPhone av min son och skulle ta bilder på bilen, så jag såg en knapp och tryckte, säger han till Nyheter24.

Bilden var inte på bilen han skulle sälja, utan på Sven-Olof själv. Hade hade av misstag tagit en bild på sig själv med framåtvända kameran.

– Det här med touch, det är ju inte riktiga knappar. Men jag fortsatte med annonsen och la upp den på blocket. Men jag fick mig ett gapskratt när jag upptäckte det senare.

Sven-Olof Löf ringde sen sin son för att se om han kunde hjälpa honom, men det kunde han inte. Så han lät annonsen vara.

– Men det är fyra stycken som har hört av sig och är intresserade av bilen, säger han och skrattar.

/
Bil
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sålt något på blocket?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.