Dagmamman ville in och handla och spände fast barnen enligt Jesper.
1 av 3
Dagmamman ville in och handla och spände fast barnen enligt Jesper. - Foto: Jesper Otto Bossen
Han fångade allt på bild.
2 av 3
Han fångade allt på bild. - Foto: Jesper Otto Bossen
Dagmamman är nu avstängd från sitt jobb.
3 av 3
Dagmamman är nu avstängd från sitt jobb. - Foto: Jesper Otto Bossen

Dagmamman ville handla – spände fast barnen i selar utanför affären

Allt fångades på bild av förfärade förbipasserande.


Det härnder ju att man ser hundar som är fastbundna utanför affären. Men danske Jesper Otto Bossen fick se en lite annorlunda syn.

Han och hans vän såg hur en dagmamma band fast några barn med selar i en vagn utanför en affär, skriver danska Ekstrabladet.

– Hon spände fast dem med selar vid sulkyn och sedan gick hon in. Det är en väldigt trafikerad gata med busstrafik i båda riktningarna, säger han till Ekstrabladet.

Jesper och hans vän stod kvar och höll koll på barnen, samtidigt passade Jesper på att ta bilder på den fastbundna barnskaran. När en av flickorna försökte komma loss gick vännen in och konfronterade dagmamman.

– Dagmamman kom ut direkt och det syntes att hon skämdes. Men till oss sa hon bara att det inte var något att bry sig om och att det inte hade hänt någonting.

Hon ville inte säga sitt namn så Jesper la ut bilderna på sin Facebook så att föräldrar kunde se hur barnen hanterades.

Bildkälla: Faksimil

Haderslevs kommun såg inlägget och tog kontakt med Jesper och sa att de såg allvarligt på det hela och skulle undersöka saken. Dagmamman stängdes senare av från arbetet.

Jesper som själv har barn är mycket nöjd. Handla kan hon göra på sin fritid menar han, vilket är rimligt.

Vittnen säger dock att dagmamman inte lämnat barnen. Hon ska ha stått i dörren och hållit koll hela tiden. Men det säger Jesper emot.

– Jag är helt säker på att ingen stod i dörren. Det är inte sant, då hade jag inte reagerat så här, säger han till Ekstrabladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.