- Foto: privat

Lina köpte Happy Meal till sina barn – fick fuktig snusprilla

Man kan ju tycka att man ska slippa sunkig snus när man beställer mat. Tydligen verkar inte den här McDonald's-restaurangen hålla med om det.


Att koppla av på helgen med lite mat från McDonald’s är något många gör för att hela familjen ska bli nöjda och glada. Men för Lina Ayala blev matupplevelsen minst sagt en chock. I en av de Happy Meal hon köpt hittade hon nämligen en fuktig portionssnus.

– Ja, vi kom hem och upptäckte att det låg snus i maten. Då ringde vi direkt till McDonald’s, säger Lina till Nyheter24.

Lina menar att hon hade haft en otrevlig upplevelse redan då hon beställde maten, att personalen var otrevlig och att det tog lång tid att få beställningen.

Efter att ha upptäckt det vidirga ”tillägget” till menyn åkte hon till restaurangen och krävde att få sina pengar tillbaka.

– Jag fick tillbaka mina pengar och några kuponger. Men ingen ursäkt, säger Lina.

Trots den äckliga upplevelsen så mår familjen bra, men Lina menar att hon aldrig mer kommer att äta på just den restaurangen.

– Det som gör mig mest förbannad är att det gjordes mot mina barn, att de försökte jävlas med dem.

Och på McDonald’s på Apelgatan i Norrköping ser man mycket allvarligt på incidenten.

– Den här typen av saker får så klart inte hända. Vi är fortfarande inte riktigt säkra på hur det kunde gå till, eftersom att ingen av de som jobbade på restaurangen den dagen snusar. Vi ska se över händelseförloppet och se utifrån det om vi har brustit i någon del av våra rutiner, säger franchaise-tagaren Anette Hoffman till Norrköpings Tidningar, som var först med att skriva om nyheten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp efter rapporter om attack

Oljepriset steg inledningsvis med 3 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till runt 90 dollar på förmiddagen.

Här är hoten mot lägre ränta

Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

1 timme sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Medieuppgifter: Israel har attackerat mål i Iran

2 timmar sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Iran bekräftar att man skjutit ned drönare men tillbakavisar att man skulle angripits av tyngre vapen. "Ingen större skada har uppstått", enligt en statlig nyhetsbyrå.