Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BAAAM! Nyheter24 nominerade till årets nyhetssajt

HURRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAA!
1 av 2

HURRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Nyheter24

Henrik Eriksson, chefredaktör för Nyheter24.
2 av 2

Henrik Eriksson, chefredaktör för Nyheter24.

Nyheter24

Nyheter | 04/03/2016 11:24

För andra året i rad är Nyheter24 nominerade till både årets bästa nyhetssajt och årets dagstidning helhetspriset.

"En av sakerna som är spännande med Topp100-arbetet är att det kan hända både så mycket och så lite. Vissa sajter är nästan omöjliga att slå ut, för att de är absolut bäst på det de gör och fortsätter jobba med att utveckla och slipa. Andra kommer från ingenstans och slår sig in med buller och bång."

Det skriver IDG InternetWorld om Topp100 som samlar Sveriges bästa sajter. I kategorin för årets bästa nyhetssajt är givetvis Nyheter24 nominerade.

– Det är andra året i rad som vi är nominerade till både årets bästa nyhetssajt och årets bästa dagstidning helhetspriset av Tidningsutgivarna. Det visar på en enorm styrka. Jag är oerhört stolt över redaktionen, säger Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson.

Vinnaren i de olika kategorierna kommer att utses på IDGs hemsida under dagarna fram till den 22 mars då Sveriges bästa sajt överlag utses. Övriga nominerade i nyhetskategorin är Aftonbladet, Expressen, Omni och SvD.

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!

Bildkälla