Den här chefen tar i med hårdhandskarna – kräver mycket i annonsen

- 17/03/2016, 22:29 -
1 av 2

Montage/Faksimil/Platsbanken

2 av 2

Faksimil/Platsbanken

​Om du är på jakt efter ett jobb inom reklam och marknadsföring i Avesta är det kanske dags att finslipa CV:t en extra gång. En chef verkar nämligen ha fått nog på sina tidigare anställda och söker nu ett riktigt kap! Kanske är det du?

Företaget i fråga söker nu en medarbetare som inte bara kan sätta kunden i centrum. Kunden ska behandlas som kungen själv – annars riskerar du sparken.

“Vi har haft nog av nonchalans och dåligt kundbemötande i vår historia. Nu är det nya friska tag. Ingen kund ska behöva vänta i butik i telefon på mejl leverans eller chatt. Alla i personalen oavsett rang eller funktion se till det och inte ha överseende med kollega som smiter. Ringer det så är det till mig det ringer och det är kungen som ringer. Vi har nolltolerans mot personal som inte följer och lever detta nu. Skriftlig varning och avsked“ skriver företaget i annonsen.

Ett stort plus är att du är en drogfri, sportig person som är ute i skog och mark och sällan sjuk. Det är hårda bud för den nye medarbetaren.

Hur tänkte ni när ni la upp den här annonsen?

– Jag är en "galning" som älskar att jobba och jag söker andra "galningar", förklarar företagets ägare Kent Billebro som ligger bakom annonsen.

Kan inte en sådan här annons vara skrämmande?

– Ja men det är bra att den sorterar bort. Vi vill inte ha en vanlig svensk om jag ska vara helt ärlig. Jag tycker inte att svenskar kan arbeta. De flesta vanliga döda svenskar skulle helst slippa jobba.

CV
/