Torsdag 9 Dec
Stockholm

Kvinna skulle till Israel – vaknade på sjukhuset i Mora

1 av 4
Taxibilarna på bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.
2 av 4
Taxibilarna på bilden har inget med den aktuella händelsen att göra. Foto: Ingvar Karmhed/Scanpix
Han tror att en anledning till attackerna är att de blir ihopblandade med poliser – folk tror att de ska göra en myndighetsutövning.
3 av 4
Han tror att en anledning till attackerna är att de blir ihopblandade med poliser – folk tror att de ska göra en myndighetsutövning. Foto: TT Bild
Pojken blev avsläppt en mil från rätt adress.
4 av 4
Pojken blev avsläppt en mil från rätt adress. Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Har du haft en dålig dag? Då har nog den här kvinnan haft det värre.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Man kan säga att den här kvinnan inte hade världens bästa dag. Först gick hon på fel buss i Vansbro och hamnade i Sälen när hon egentligen skulle ta sig till Arlanda där hon skulle med ett flyg till Israel. Väl i Sälen beställde hon en taxi som skulle ta henne hela vägen till Arlanda men somnade i taxin och vaknade upp på ett sjukhus i Mora.

Taxichauffören frågade kvinnan frågor under resan och när hon inte svarade blev han orolig och trodde att kvinnan fått en stroke. Han larmade ambulans som mötte taxichauffören i Malung och skjutsade kvinnan i ilfart till närmsta sjukhus.

Kvinnan vaknade upp i Mora, 8 500 kronor fattigare, snuvad på både resan till Arlanda och Israel. Nu anmäler kvinnan taxiföretaget till Allmänna reklamationsnämden för att få tillbaka pengarna för resan, skriver Dalarnas tidningar.

Har du hamnat på fel ställe någon gång?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela