När en misstänkt langare i Kungsbacka i norra Halland åkte fast i förra veckan hittade polisen nästan 2000 liter alkohol i hans spritgömma.
1 av 4
När en misstänkt langare i Kungsbacka i norra Halland åkte fast i förra veckan hittade polisen nästan 2000 liter alkohol i hans spritgömma. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Men sedan gripandet har inte alla varit glada över polisens insats.
2 av 4
Men sedan gripandet har inte alla varit glada över polisens insats. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Mannen som langat misstänkts nämligen i flera år ha levererat alkohol till många av traktens ungdomar.
3 av 4
Mannen som langat misstänkts nämligen i flera år ha levererat alkohol till många av traktens ungdomar. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Enligt uppgift ska mannen, som är i medelåldern, ha satsat hårt på påsken och bunkrat upp med extra mycket sprit att sälja till lediga och festsugna ungdomar.
4 av 4
Enligt uppgift ska mannen, som är i medelåldern, ha satsat hårt på påsken och bunkrat upp med extra mycket sprit att sälja till lediga och festsugna ungdomar. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Lokala spritlangaren åkte fast – nu sörjer kidsen i sociala medier

När polisen grep langaren hittades nästan 2000 liter alkohol. Men alla är inte nöjda över polisens insats.


När en misstänkt langare i Kungsbacka i norra Halland åkte fast i förra veckan gjorde polisen ett speciellt fynd. 900 liter vin, 600 liter starköl, 270 liter cider och 170 liter starksprit hittades nämligen i mannens spritgömma. Det är totalt nästan 2000 liter alkohol.

– Det är en stor leverantör som vi har tagit. Vi misstänker att han sålt till ungdomar i Kungsbacka så det är väldigt bra att vi fått bort en olaglig alkoholförsäljning, sa Anders Wiss, lokalpolisområdeschef i Kungsbacka, till SVT Nyheter Halland.

Men sedan gripandet har inte alla varit glada över polisens insats. Mannen som langat misstänkts nämligen i flera år ha levererat alkohol till många av traktens ungdomar. Därför beklagar sig nu många i sociala medier över att mannen har gripits, skriver Kungsbackaposten.

Enligt uppgift ska mannen, som är i medelåldern, ha satsat hårt på påsken och bunkrat upp med extra mycket sprit att sälja till lediga och festsugna ungdomar.

– Vi har fått in många tips beträffande honom och nu kände vi att vi hade så mycket på honom att det var dags att slå till, säger Anders Wiss till Kungsbackaposten.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du köpt langad alkohol?
Tack för din röst!