Torsdag 9 Dec
Stockholm

Lokala spritlangaren åkte fast – nu sörjer kidsen i sociala medier

När en misstänkt langare i Kungsbacka i norra Halland åkte fast i förra veckan hittade polisen nästan 2000 liter alkohol i hans spritgömma.
1 av 4
När en misstänkt langare i Kungsbacka i norra Halland åkte fast i förra veckan hittade polisen nästan 2000 liter alkohol i hans spritgömma. Foto: TT Nyhetsbyrån
Men sedan gripandet har inte alla varit glada över polisens insats.
2 av 4
Men sedan gripandet har inte alla varit glada över polisens insats. Foto: TT Nyhetsbyrån
Mannen som langat misstänkts nämligen i flera år ha levererat alkohol till många av traktens ungdomar.
3 av 4
Mannen som langat misstänkts nämligen i flera år ha levererat alkohol till många av traktens ungdomar. Foto: TT Nyhetsbyrån
Enligt uppgift ska mannen, som är i medelåldern, ha satsat hårt på påsken och bunkrat upp med extra mycket sprit att sälja till lediga och festsugna ungdomar.
4 av 4
Enligt uppgift ska mannen, som är i medelåldern, ha satsat hårt på påsken och bunkrat upp med extra mycket sprit att sälja till lediga och festsugna ungdomar. Foto: TT Nyhetsbyrån

När polisen grep langaren hittades nästan 2000 liter alkohol. Men alla är inte nöjda över polisens insats.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När en misstänkt langare i Kungsbacka i norra Halland åkte fast i förra veckan gjorde polisen ett speciellt fynd. 900 liter vin, 600 liter starköl, 270 liter cider och 170 liter starksprit hittades nämligen i mannens spritgömma. Det är totalt nästan 2000 liter alkohol.

– Det är en stor leverantör som vi har tagit. Vi misstänker att han sålt till ungdomar i Kungsbacka så det är väldigt bra att vi fått bort en olaglig alkoholförsäljning, sa Anders Wiss, lokalpolisområdeschef i Kungsbacka, till SVT Nyheter Halland.

Men sedan gripandet har inte alla varit glada över polisens insats. Mannen som langat misstänkts nämligen i flera år ha levererat alkohol till många av traktens ungdomar. Därför beklagar sig nu många i sociala medier över att mannen har gripits, skriver Kungsbackaposten.

Enligt uppgift ska mannen, som är i medelåldern, ha satsat hårt på påsken och bunkrat upp med extra mycket sprit att sälja till lediga och festsugna ungdomar.

– Vi har fått in många tips beträffande honom och nu kände vi att vi hade så mycket på honom att det var dags att slå till, säger Anders Wiss till Kungsbackaposten.

Har du köpt langad alkohol?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela