Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robin, 26, är försvunnen – har du sett honom?

- 17/04/2016, 21:55 -
Robin är försvunnen sedan i morse. Har du sett honom?

Robin är försvunnen sedan i morse. Har du sett honom?

Missing people

UPPDATERING: Robin försvann på söndagsmorgonen och hittades avliden drygt ett dygn efter.

Robin Nilsson, 26, försvann i morse från sin kompis i Ullared, sedan dess har ingen sett honom. Missing people har lagt ut en efterlysning på sin Facebook-sida och har nu fått klartecken från polisen för att ge sig ut och leta efter Robin. Polisen har själva varit ute och letat på söndagskvällen med hundpatruller.

– Det finns vissa omständigheter med hans försvinnande som gör att han måste hittas, säger Peder Schillerström, operativ chef och grundare för Missing People, till Nyheter24.

Robin är hemmahörande i Falkenberg och har under flera år varit på en resa i Australien. Tips tas emot av polisen på 114 14.

UPPDATERING: Robin har tyvärr hittas avliden, bekräftar polisen på sin hemsida. Räddningstjänsten, Missing people, polisen, andra frivilliga och Försvarsmakten bidrog till sökandet och de var de sistnämnda som hittade honom i ett sökområde vid 11.51 i dag.

Anhöriga är underrättade och inget brott misstänks ligga bakom försvinnandet.