Malin tjänar 600 i månaden – festar för 100 000 kronor

Malin har ingen inkomst och är emot bidrag, ändå går hon ut och festar med sina vänner flera gånger i veckan.


I torsdagens avsnitt av Lyxfällan som sänds klockan 20:00 i TV3 får vi träffa Malin som hamnat hos Kronofogden när hon tog ett lån åt sin vän på 100 000 kronor.

Malin gör inget för att betala tillbaka lånet. Hon har heller ingen inkomst och är emot bidrag. Dock så går hon gärna ut och festar eller äter ute med sina kompisar. Just nu är det hennes föräldrar som hjälper henne att klara vardagen.

– Det är alltid jobbigt att fråga pappa om pengar. Men han känner sig nog lite mer eller mindre tvingad att hjälpa mig, säger Malin i programmet.

En annan som lever av sina föräldrar är Beatrice som låter mamma betala för allt tills hon vinner på Triss eller minns ni Dinos som slog rekord i Lyxfällan?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.