Malin tjänar 600 i månaden – festar för 100 000 kronor

Malin har ingen inkomst och är emot bidrag, ändå går hon ut och festar med sina vänner flera gånger i veckan.


I torsdagens avsnitt av Lyxfällan som sänds klockan 20:00 i TV3 får vi träffa Malin som hamnat hos Kronofogden när hon tog ett lån åt sin vän på 100 000 kronor.

Malin gör inget för att betala tillbaka lånet. Hon har heller ingen inkomst och är emot bidrag. Dock så går hon gärna ut och festar eller äter ute med sina kompisar. Just nu är det hennes föräldrar som hjälper henne att klara vardagen.

– Det är alltid jobbigt att fråga pappa om pengar. Men han känner sig nog lite mer eller mindre tvingad att hjälpa mig, säger Malin i programmet.

En annan som lever av sina föräldrar är Beatrice som låter mamma betala för allt tills hon vinner på Triss eller minns ni Dinos som slog rekord i Lyxfällan?

/
Senaste nytt

Från diktatorns dödspatrull till tyskt fängelse

Jackie Arklöv begär flytt till anstalt med lägre säkerhet – här är Kriminalvårdens beslut

Den dömda polismördaren Jackie Arklöv fick tidigare i år sitt livstidsstraff tidsbegränsat. Nu har han ansökt om förflyttning till en anstalt med lägre säkerhetsklass.

40-åring åtalas för att ha drivit knarksajt

En 40-årig man åtalas för synnerligen grovt narkotikabrott, misstänkt för att ha drivit knarksajten Flugsvamp 3.0.

Kung Charles: COP28 måste bli en vändpunkt

Kung Charles är på plats på FN:s klimattoppmöte i Dubai. Och han manar världsledarna att agera. Jag ber av hela mitt hjärta att COP28 ska bli ännu en viktig vändpunkt mot genuin omställning, säger han.

Flicka förgiftades med ättika – pappans förklaring: "Uppenbarligen törstig"

Mitt i natten får en sexårig flicka i sig ättika – så mycket att hennes magsäck förstördes. Pappans förklaring: Uppenbarligen var hon törstig.

"Sverigebilden" med i ny handelsstrategi

Regeringen presenterar en ny strategi för Sveriges utrikeshandel.