Söndag 14 Aug
Stockholm

Man onanerade framför kvinna på kyrkogård – avslöjades med spermasökhund

En man onanerade framför en kvinna på Skogskyrkogården i Jönköping.
1 av 3
En man onanerade framför en kvinna på Skogskyrkogården i Jönköping. Foto: TT
Spermasökhunden Rocks hittade spår av sperma som ledde fram till den 35-åringen mannen som sedan tidigare är misstänkt för sexuellt ofredande.

Hunden på bilden föreställer inte Rocks, utan salivhunden Cox.
2 av 3
Spermasökhunden Rocks hittade spår av sperma som ledde fram till den 35-åringen mannen som sedan tidigare är misstänkt för sexuellt ofredande. Hunden på bilden föreställer inte Rocks, utan salivhunden Cox. Foto: TT
Mannen ska ha uppgett till polisen att han har svårt att kissa och att onanerade för att han trodde att det skulle underlätta.
3 av 3
Mannen ska ha uppgett till polisen att han har svårt att kissa och att onanerade för att han trodde att det skulle underlätta. Foto: TT

Ska ha onanerat för att han hade svårt att kissa.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I september i fjol promenerade en kvinna med sin hund runt Skogskyrkogården i Jönköping. Hon hörde då ett stönande ljud från en buske och vände sig om. Där såg hon en man som stod med sin penis i handen och ejakulerade, ska hon ha berättat för polisen. Detta skriver Jönköpings-Posten.

Med hjälp av spermasökhunden Rock kunde polisen under en brottsplatsundersökning hitta sperma vid en stig. De tog då stickprover som gav en träff på en man i 35-årsåldern som sedan tidigare misstänks för sexuellt ofredande.

I förhöret med polisen har mannen uppgett att han har svårt att kissa och trodde att det skulle hjälpa att onanera, enligt Jönköpings-Posten.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.