Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emma föll för killen på spårvagnen – nu vill hon ha hjälp att hitta honom

- 07/05/2016, 13:28
Killen frågade efter hennes nummer – sedan var han tvungen att hoppa av.
1 av 3

Killen frågade efter hennes nummer – sedan var han tvungen att hoppa av.

privat/TT

Emma vill nu ha kontakt med killen.
2 av 3

Emma vill nu ha kontakt med killen.

privat

Hon kände att hon lät dryg när de träffades.
3 av 3

Hon kände att hon lät dryg när de träffades.

privat

Är du killen Emma träffade?

I onsdags kväll satt Emma Smithspårvagn nummer 1 på väg mot Östra sjukhuset i Göteborg – och där träffade hon en kille, som hon nu vill få tag på.

Precis innan han skulle gå av spårvagnen började han prata med Emma och bad om hennes nummer.

– Han sa att jag såg bra ut och ville ha mitt nummer, men jag blev så chockad så jag sa att jag kunde ta hans istället. Men han kunde inte det utantill, då han hade nytt nummer. Jag sa att han fick vara kvar en hållplats till eller skita i det, men han var tvungen att hoppa av, säger Emma till Nyheter24.

Emma postade sedan ett inlägg på sin Facebook där hon ber om hjälp att hitta killen.

Tjenare folks! Skulle behöva er hjälp med att försöka leta upp en kille som idag, 4 maj runt 17.30 åkte spårvagn nummer 1 mot Östra sjukhuset i Göteborg och hoppade av på Stockholmsgatan. Killen i fråga, som har ljusbrunt kort hår, ville växla nummer men tyvärr fanns det inte tid till detta och nu står jag här och har varken namnet på personen eller numret till honom. Därför försöker jag nu, via sociala medier, att nå ut till honom för ett eventuellt återseende”, skriver hon.

Emma hoppas nu på att få kontakt med killen för att kanske få till en dejt.

– Jag har tänkt så mycket på det här och jag måste ha låtit så dryg, men jag var så oförberedd. Jag vill få kontakt med honom, kanske bjuda på en kaffe, säger hon.

Vet du vem det är? Hör av dig!