Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svensk 53-årig man mördades – och fick sin penis avskuren

- 25/05/2016, 16:47
En man hittades brutalt mördad efter en efterfest. 36-åringen nekar till brott.
1 av 3

En man hittades brutalt mördad efter en efterfest. 36-åringen nekar till brott.

Polisen

36-åringen ska för bara en vecka innan ha släppts ur fängelset.
2 av 3

36-åringen ska för bara en vecka innan ha släppts ur fängelset.

Polisen

Mannen ska ha mördats med flera knivhugg.
3 av 3

Mannen ska ha mördats med flera knivhugg.

Polisen

​En efterfest i Kalmar slutade med allt annat än fest. En man hittades dödad i sitt eget badrum och hans penis hittades i anslutning till hans kropp.

Kvällen den 6 november 2015 började med att ett gäng personer ska ha träffats på krogen och sedan gemensamt gått på efterfest hemma hos en 53-åring man, skriver Expressen.

Mitt under festandet slog det slint för en 36-årig man som från ingenstans kastade sig över 53-åringen.

Varför han kastade sig över mannen är än i dag oklart eftersom att mannen vägrar prata, skriver Expressen.

En av kvinnorna ska ha tagit på sig en grön poncho med fransar eftersom hon frös. Då ska 36-åringen ha börjat dra i tröjan och sedan slängt sig över värden för festen.

Vid tvåtiden på natten ska grannarna ha hört skrik och larmat polisen. En granne ska enligt Expressen, ha sagt att det var ljud personen aldrig skulle glömma.

Bildkälla: Polisen

När polisen kom till platsen försökte kvinnan med den gröna tröjan se till att polisen undvek badrummet i lägenheten. Hon ska också ha påstått att hon bodde där.

Kvinnan lyckades inte med sitt försök att hålla polisen borta och i 53-åringens badrum hittade de honom – brutalt mördad. Han hade knivhuggits flera gånger och hans könsorgan låg i anslutning till mannens kropp – avskuren, skriver Expressen.

Kvinnan med tröjan ska också ha hjälpt mannen att tvätta bort blod i badrummet. Hon åtalas nu som misstänkt för skyddande av brottsling. 36-åringen nekar till brott men hade bara en vecka innan det brutala mordet släppts ur fängelse. Mannen greps i lägenheten och hade både alkohol och narkotika i blodet.

Bildkälla: Polisen