Paret Richard och Jennifer ville ha sitt drömbröllop i Grekland, men nu ser det ut som SAS-pilotstrejk sätter stopp för bröllopet.
1 av 3
Paret Richard och Jennifer ville ha sitt drömbröllop i Grekland, men nu ser det ut som SAS-pilotstrejk sätter stopp för bröllopet. - Foto: TT
Hundratals SAS-piloter har gått ut i strejk.
2 av 3
Hundratals SAS-piloter har gått ut i strejk. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Paret är helt förkrossat över att bli tvungna att ställa in bröllopet.
3 av 3
Paret är helt förkrossat över att bli tvungna att ställa in bröllopet. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Planerade drömbröllop i två år – tvingas ställa in på grund av pilotstrejk

Paret Richard och Jennifer skickade ut de första inbjudningarna till sitt bröllop redan för två år sedan. Men nu verkar det inte bli något bröllop på grund av pilotstrejken.


Paret Richard och Jennifer ville gifta sig på en strand på ön Kefalonia i Grekland. Planeringen för den stora dagen har pågått i två år. Men nu verkar det som paret måste ställa in sitt eget bröllop – på grund av SAS pilotstrejk, skriver Aftonbladet.

Det går bara ett plan i veckan från Arlanda till Kefalonia så det ser mörkt ut för paret. 60 gäster har redan tackat ja, och hälften av dem skulle resa tillsammans med Richard och Jennifer via researrangören Apollo.

– Jag känner maktlöshet och är fruktansvärt besviken. Vi har planerat i två år och nu ser det ut som att det skiter sig, säger Richard.

Paret har redan lagt ut över 50 000 kronor på att bland annat anlita en bröllopsfixare på ön i Grekland. Apollo har sagt att de kommer ersätta paret och gästerna för själva flygbiljettskostnaden, men resten av pengarna verkar paret inte kunna få tillbaka.

– Jennifer är helt förkrossad. Hon gråter och gråter. Det här skulle bli vårt drömbröllop, berättar en uppgiven Richard.

Bröllopet är planerat att hållas på torsdag så än finns en liten strimma hopp. Paret letar nu febrilt efter alternativa sätt att ta sig till ön. Men eftersom det rör sig om ett sällskap på 60 personer kan det bli svårt att få alla med sig.

Och om det inte går har paret ingen annan plan skriver Aftonbladet.

Om du går i giftastankar kan det vara bra att ha lite koll på om ni verkligen är menade för varandra, då kan du läsa de här tipsen från en bröllopsfotograf som kan se om det kommer hålla eller inte.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du gifta dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

En man i 45-årsåldern åtalas för grovt sexuellt övergrepp mot ett sjuårigt barn i Västerås, rapporterar VLT.

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor.

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

1 timme sedan
USA:s försvarsminister Lloyd Austin har talat med sin kinesiske motsvarighet Dong Jun i de första betydande samtalen mellan stormakternas försvarsministrar på nära ett och ett halvt år.