Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

​Brandkåren släckte brinnande bil – död kropp hittade inuti

- 22/06/2016, 07:56
En person har påträffats död i en brinnande bil i Norrköping.
1 av 3

En person har påträffats död i en brinnande bil i Norrköping.

TT

Larmet inkom till larmcentralen vid 02.50 natten till onsdag. Nu mordutreds händelsen.
Bilden är tagen ifrån ett annat tillfälle.
2 av 3

Larmet inkom till larmcentralen vid 02.50 natten till onsdag. Nu mordutreds händelsen. Bilden är tagen ifrån ett annat tillfälle.

TT

Vad som orsakat branden är oklart, och därför är händelsen rubricerad som mord tills fler uppgifter har inkommit. Den avlidne har ännu inte identifierats.
Bilden har tagits vid ett annat tillfälle.
3 av 3

Vad som orsakat branden är oklart, och därför är händelsen rubricerad som mord tills fler uppgifter har inkommit. Den avlidne har ännu inte identifierats. Bilden har tagits vid ett annat tillfälle.

TT

I natt påträffades en person död i en brinnande bil i Norrköping. Polisen misstänker nu mord.

En person har anträffats död i en brinnande bil i Norrköping. Larmet inkom till larmcentralen vid 02.50 natten till onsdag. Nu mordutreds händelsen.

– Det är en mordutredning. Men omständigheterna kan jag inte gå in på närmre, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen till Aftonbladet.

Bilen var placerad på en parkeringsplats i Norrköping. När brandkåren kom till platsen stod bilen i lågor.

– När röken hade lagt sig märker man att det är en person i bilen, säger vakthavande befäl vid Norrköpingspolisen Jan Fryksén.

Vad som orsakat branden är oklart, och därför är händelsen rubricerad som mord tills fler uppgifter har inkommit. Den avlidne har ännu inte identifierats.

– Det kan mycket väl ta en vecka eller något sådant. Vi har tidigare haft kroppar utbrända i bilar och det har tagit mellan en vecka och fjorton dagar. Kan vi själva inte identifiera personen tar vi hjälp av Rättsmedicinalverket, säger Agnevik.

Bilen och parkeringen kommer genomgå en teknisk undersökning. Polisen kommer knacka dörr i området för att få fler uppgifter. I nuläget finns ingen misstänkt, skriver Aftonbladet.