Mannen får straffrabatt eftersom domen gör att han förlorar jobbet.
Mannen får straffrabatt eftersom domen gör att han förlorar jobbet. - Foto: JESSICA GOW/SCANPIX SWEDEN

Misstänkt mord på asylboende – ung kvinna hittad död

Omständigheterna runt den 25-åriga kvinnans död gör att polisen i Jönköping misstänker mord.


Den avlidna kvinnan hittades på ett asylboende i Jönköping på söndagen. Vid 13.30 kom ett larm om en skadad, alternativt avliden person. När polisen kom fram till platsen konstaterad de att den 25-åriga kvinnan var död.

Omständigheterna på platsen gjorde att polisen misstänkte mord. Tekniker är på plats och har gjort en undersökning, och även rättsläkare har tillkallats. Polisen har även startat en förundersökning om mord.

En person är hämtad till förhör, polisen förhör också andra personer som befunnit sig på boendet, Enligt polisen är personen som tagit in till förhör inte misstänkt för något brott, men han ska vara intressant för utredningen.

Enligt polisen är det ännu oklart vem den avlidna kvinnan är, men det är inte någon ur personalen, rapporterar Aftonbladet.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Inget brott bakom död i Torsby

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".

Mordmisstänkta 16-åringen placeras på Sis-hem

Häktningen av den 16-åriga pojken som är misstänkt för att ha mördat en 15-åring i Alingsås hävs – och han placeras på ett Sis-hem i väntan på dom. Han ska också genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.