Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mannen som onanerade på en buss i Malmö är anhållen – för något helt annat

- 06/07/2016, 15:17 -

Den misstänkta mannen som ofredade två unga tjejer och onanerade öppet på en buss ringde själv till polisen i ett helt annat ärende.

Nyheter24 kunde under gårdagen rapportera om en man som ofredade två unga systrar och onanerade framför dem inne i en buss i Malmö, vilket också fångades på film.

Nu har polisen en misstänkt 36-årig man anhållen för brottet, efter att flera starka uppgifter kommit in i samband med att nyheten fick stor spridning.

Faktum är att mannen i tisdags blev intagen i fyllecell, enligt lagen om omhändertagande av berusad person. Han ringde själv polisen och sa att han behövde hjälp då han var så berusad att han inte kunde gå.

Enligt Lars Förstell på Malmöpolisen hämtade polispatrullen den onyktra mannen i närheten av sin bostad och förde honom till arresten, vilket Lars också har skrivit om på polisens Facebooksida. Redan i det läget stod det klart att det här kunde röra sig om samma person som ofredade systrarna.

Senare samma natt gick brandlarmet i lokalerna och det visade sig att mannen hade lyckats få tag i en tändare och tänt eld på sina strumpor. Han försökte även tända eld på en madrass.

I dagsläget är det oklart hur mannen fick in tändaren i cellen och mannen är nu anhållen misstänkt för mordbrand.

Polisens utredning gällande inblandningen i ofredande av de två systrarna kommer nu att fortsätta.

Här kan du läsa om det som inträffade på bussen under söndagen. Du kan också läsa om Melissa som blev ofredad på en spårvagn och söker efter vittnen.