Fredag 7 Maj
Stockholm

Luna, 18, blev lämnad av sin kille – för att han trodde att hon var strippa

1 av 2
2 av 2

Luna och hennes pojkvän har känt varandra i sex år. Men när han såg en bild på henne och trodde att hon var strippa så lämnade han henne.

Kommentera (49)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det hela började med att Luna, 18, var ute på krogen med sin kompisar i Göteborg. Hennes pojkvän, som hon känt i sex år, var inte med dem ut men hade sett en video på Snapchat genom en gemensam vän att Luna hade strippat.

– Han hörde av sig och berättade det. Jag trodde först inte att han menade allvar så jag skrattade jättemycket, säger Luna till Nyheter24.

Luna berättar att den gemensamma vännen inte hade lagt ut någon video, då stället de besökte den kvällen inte ens hade haft strippstångar.

– Han hade kollat runt på strippklubbar i Göteborg och fick för sig att det var jag på en av bilderna på hemsidan. Men det var bara baksidan av en tjej. Jag sa att det inte var jag men hade trodde mig inte och sa att jag inte skulle lära honom hur jag ser ut eftersom vi känt varandra i sex år.

Han bad henne då att bevisa att det inte var hon genom att skicka en bild på sig själv i underkläder.

– Det här är det sjukaste jag varit med om. Han vill inte prata med mig nu eftersom jag inte tänker skicka en bild till honom. Det är både roligt men samtidigt sårande eftersom någon man känt så länge och älskar har så låga tankar om en, säger hon och fortsätter:

– Men det kanske är bäst att det är så här eftersom det han tror om mig är kränkande. Jag har ingenting emot det yrket men att någon man känt i sex år inte tror på en är sårande.

Hennes pojkvän ville också skicka bilderna till Lunas föräldrar.

– När jag berättade för min mamma vad som hänt och vad han anklagat mig för så skrattade hon så mycket att tårarna rann.

Kommentera (49)
Kopiera länk
Dela