Polisen kallades till ett radhusområde där två personer påträffades knivskurna. Båda personerna avled av sina skador.
Polisen kallades till ett radhusområde där två personer påträffades knivskurna. Båda personerna avled av sina skador. - Foto: TT

Två döda i radhusområde – polisen misstänkt knivmord

Under onsdagskvällen larmades polis till ett radhusområde där två personer knivskurits, båda offren avled till följd av skadorna. Polisen har gripit en misstänkt gärningsman.


Det var runt 18-tiden på onsdagskvällen som polisen larmades till ett radhusområde i norra Stockholm. På plats konstaterades snabbt att två personer blivit knivskurna, rapporterar Aftonbladet.

En av de två personerna ska ha avlidit på plats medan den skadade personen fördes till sjukhus med ambulans men avled senare runt 20-tiden på onsdagen.

På platsen har polisen spärrat av och genomför nu en teknisk undersökning.

Polisen ska även ha gripit en misstänkt gärningsman i närheten av radhusområdet. Enligt Aftonbladet ska mannen ha påträffats i ett skogsområde.

– Vi har påträffat en man som vi misstänker för det här. Han är initialt gripen och misstänks för de här brotten. Han greps i området av en patrull, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Polisen utreder nu två fall av mord och man misstänker att samma kniv ska ha använts vid båda morden. Man ska även ha inkallat extra personal genom en kriminalpolis-grupp som ska vara på plats för att effektivisera förundersökningsarbetet, skriver Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.