Stockholm

Två döda i radhusområde – polisen misstänkt knivmord

Polisen kallades till ett radhusområde där två personer påträffades knivskurna. Båda personerna avled av sina skador.
Polisen kallades till ett radhusområde där två personer påträffades knivskurna. Båda personerna avled av sina skador. Foto: TT

Under onsdagskvällen larmades polis till ett radhusområde där två personer knivskurits, båda offren avled till följd av skadorna. Polisen har gripit en misstänkt gärningsman.


Läs mer

Det var runt 18-tiden på onsdagskvällen som polisen larmades till ett radhusområde i norra Stockholm. På plats konstaterades snabbt att två personer blivit knivskurna, rapporterar Aftonbladet.

En av de två personerna ska ha avlidit på plats medan den skadade personen fördes till sjukhus med ambulans men avled senare runt 20-tiden på onsdagen.

På platsen har polisen spärrat av och genomför nu en teknisk undersökning.

Polisen ska även ha gripit en misstänkt gärningsman i närheten av radhusområdet. Enligt Aftonbladet ska mannen ha påträffats i ett skogsområde.

– Vi har påträffat en man som vi misstänker för det här. Han är initialt gripen och misstänks för de här brotten. Han greps i området av en patrull, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Polisen utreder nu två fall av mord och man misstänker att samma kniv ska ha använts vid båda morden. Man ska även ha inkallat extra personal genom en kriminalpolis-grupp som ska vara på plats för att effektivisera förundersökningsarbetet, skriver Aftonbladet.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.