Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jennifers kontaktannons gör succé: "Vänta, ska bara lämna frun först"

- 10/08/2016, 17:14
Jennifer tröttnade på Tinder.
1 av 4

Jennifer tröttnade på Tinder.

Privat/Facebook

Så hon skrev en kontaktannons på Facebook.
2 av 4

Så hon skrev en kontaktannons på Facebook.

Facebook

Men hon har ett krav – du måste älska Liverpool.
3 av 4

Men hon har ett krav – du måste älska Liverpool.

Facebook

Kontaktannonsen har gjort succé.
4 av 4

Kontaktannonsen har gjort succé.

Facebook

Jennifer, 26, struntade i Tinder och skrev en kontaktannons på Facebook. Men det är en detalj som verkligen gör succé.

Jennifer Wadstén, 26, från Halmstad satt på Tinder en dag och insåg att det inte var så roligt. Hon bestämde sig då för att lägga upp en kontaktannons på en sluten grupp på Facebook för Liverpool-fans. Men hon hade ett viktigt krav – man måste älska Liverpool.

– Det skulle vara roligt att hitta en livspartner som har samma intresse som en själv. Det började som en rolig grej och jag hade inte räknat med att den skulle explodera som det gjorde. Det var varit i princip bara positiv respons där folk antingen kommenterat i inlägget eller skrivit privat till mig, säger Wadstén till Nyheter24.

Men det är inte bara killar som är intresserade som skriver utan även de som berättar att de tycker att det är en rolig sak. Och det kan ha lönat sig för Wadstén som berättar att hon hittat några intressanta personer.

– Det finns några guldkorn. Vissa har skrivit "Var har du varit i hela mitt liv?" och "Vänta, jag ska bara lämna frugan först" och vissa har kallat mig för drömtjej eller drömkvinna.

Bildkälla: Facebook

I kontaktannonsen står det bland annat "Jag tänker bespara mig skrivkrampen där jag ska promota mig själv, det behövs inte, jag är ganska fantastisk och det räcker. Istället tänker jag ställa fem ganska simpla frågor: Älskar du Liverpool? Är du över 25? Föredrar du en regnig helg i England framför en veckas all-inclusive på Bahamas? Tycker du om öl? Kan du leva med att klubben alltid kommer först?"

"Om ditt svar nu skulle vara JA på dessa frågor så vill jag gifta mig på Anfield, och ringen skall vara graverad med You'll never walk alone."

Wadstén berättar att hon har planerat in några matcher att åka och titta på den kommande säsongen. Vilket är något hon gör varje säsong.

– Det vore kul att ha någon man kunde åka med som också tyckte att fotboll var livet. Jag skulle inte välja bort det intresset för något.

Expressen var först med att rapportera om Jennifers kontaktannons.

Hejar du på Liverpool?