Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Systrarna lämnade Bieber-konserten: "Det var helt värdelöst"

- 01/10/2016, 15:11
Elli och hennes syster var på Justin Bieber i torsdags.
1 av 2

Elli och hennes syster var på Justin Bieber i torsdags.

Privat/TT

Elli.
2 av 2

Elli.

Privat

Ellis lillasyster hade sett fram emot konserten i tio månader.

Det var förra julen som Elli, 27, köpte Justin Bierber-biljetter till sig själv och sin lillasyster. I torsdags var det dags för den stora dagen och hennes 15-åriga syster hade sett fram emot konserten i tio månader.

– Förbanden var grymma men så fort Justin Bieber började sjunga så blev vi besvikna. Han hade inte respekten att låtsassjunga, han höll inte ens mikrofonen vid munnen och dansen var halvdan. Till och med de två låtarna som var akustiska sjöng han falskt. Han gav inte hundra procent, säger Elli till Nyheter24.

Både Elli och hennes lillasyster blev besvikna och när det var dags för en 20 minuter paus så valde de att bege sig hemåt.

– Min syster ville inte ens stanna kvar. Hon kollade på mig och sa att hon vill gå hem. Det var helt värdelöst.

Ellis lillasyster, som är ett stort fan, blev förbannad och ingen av dem ångrar att de valde att gå hem. Under pausen berättar hon att det även var flera som valde att gå hem.

– Det kändes verkligen som att han inte ville vara där. Det var sjukt tråkigt. Han vet väl att han bara kan lattja runt efter som är den han vill och hans fans är trogna.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.