Ambulansen kör fast i Stockholms snökaos – då gör främlingarna det här fina

Så här hoppas vi att alla människor reagerar alltid.


Under onsdagen föll snön över Stockholm. Väldigt mycket snö. Snörekordet från 1985 och 2004 slogs med råge, nu lyder det nya rekordet på 39 centimeter under ett dygn för snö i november. SMHI gick ut med en varning, så illa var det faktiskt.

Detta ställde så klart till det för massa människor, både tunnelbanan och bussarna fick problem. Men det blev även mer allvarliga problem efter all snö.

Utanför Bonnie Krantz jobb på Bygg-Ole i Nacka blev det riktiga problem, en ambulans fastnade i snön och kunde trots flera försök inte komma loss. Men då händer det som ger oss hopp om mänskligheten.

Fyra personer rusar fram från var sitt håll och lyckas tillsammans knuffa ambulansen fri. Så där ska det se ut!

Bonnie Krantz fångade det fina på film och delade på Facebook. Det blev succé direkt, just nu har över 600 000 personer tittat på klippet och många ger positiva kommentarer.

– Snön ställde till med mycket kaos och folk fick ställa in sina planer, jag ville visa att det kan komma fina saker ur det kaotiska, säger Bonnie till Nyheter24.

– Tycker också att det är väldigt komiskt hur alla fyra efter att ambulansen kommit loss går åt var sitt håll som om ingenting har hänt. Visar lite av hur vi fungerar.

För Bonnie blev gårdagen inte alls som hon tänkt sig, en planerad roadtrip till Malmö fick ställas in och det blev några extra timmar på jobbet.

– Men istället fick jag se alla fina hjälteinsatser och vara med om ett häftigt snökaos, säger Bonnie.

Hoppas du på mer eller mindre snö i vinter?

– Jag hoppas på mer snö. Älskar snö och vill åka snowboard så mycket jag bara kan!

Om du måste välja när det gäller snö, pest eller paradis?

– Paradis!

Hade du klarat en dag i Stockholms snökaos? Testa här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Huawei får ta del av hemlig information

1 timme sedan
Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

1 timme sedan
En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.