Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4675
reaktioner idag

Svenska Victors drömsemester slutade i kaos: "Vi kan inte ta oss härifrån"

Drömsemestern blev till översvämningskaos – nu kan Victor och fästmön Sofia inte ta sig ifrån ön.

Semesterkaos

Det skulle bli en skön avkopplande semester för Victor och hans fästmö Sofia från Göteborg, när paret bokade en semester till Thailändska paradisön Koh Samui. Men drömresan blev mycket blötare än vad de hade kunnat räkna med.

– Det har regnat konstant sen vi kom hit. Och just nu kan vi inte ta oss härifrån, berättar Victor för Nyheter24.

Huvudgatan är översvämmad, och strömavbrotten avlöser varandra. För att fördriva tiden sitter Victor och Sofia på hotellet och tittar på film. Och han vill varna andra från att resa till Koh Samui.

– Jag skulle inte rekommendera någon att åka hit, vissa medier säger att det ska regna fler veckor, andra säger att det ska regna fram till söndag. Men det är väldigt opålitligt, säger Victor.

Victor berättar också att översvämningarna har skadat flera lokala butiker, och att det enda sättet att ta sig från ön är med jetski.

– Det kommer inte vara något semesterparadis här närmaste veckorna. Det kommer ta ett tag innan det här sköljer över, säger Victor till Nyheter24.

Victor och Sofia hoppas att snart kunna dra vidare, och att det blir några soldagar på semestern innan de åker hem om knappt tre veckor.

En annan person som inte kom hem från sin semester är SD:s partiledare Jimmie Åkesson, läs om det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Planerar du att åka till Thailand i vinter?

Mer:

Kylie Jenners avklädda semesterbild tillsammans med pojkvännen får nätet att spåra ur