Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är Max nya, ostiga burgare – och då kan du köpa den

- 13/01/2017, 18:19 -
Max nya burgare finns på menyn från och med 19  januari.
1 av 3

Max nya burgare finns på menyn från och med 19 januari.

TT Bild / Max

Det är första gången en vegoburgare frontar en av Max kampanjer. Även BBQ Beef Burger och BBQ Chicken ingår i kampanjen.
2 av 3

Det är första gången en vegoburgare frontar en av Max kampanjer. Även BBQ Beef Burger och BBQ Chicken ingår i kampanjen.

Max

Den innehåller dubbla halloumiskivor och lökringar <3
3 av 3

Den innehåller dubbla halloumiskivor och lökringar <3

Max

En ny burgare är på väg in på Max meny. Den är något extra, till exempel innehåller den dubbelt så mycket halloumiost som föregångaren.

Vem älskar inte burgare? Well, de flesta av oss gör, även om hamburgerkedjorna kan väcka starka reaktioner – som när McDonalds ändrade en design och kunder blev upprörda.

Nu är det Max som gör en stor förändring i sitt sortiment. Tidigare har restaurangen tagit in en mängd vegetariska alternativ och nu ska en lakto-ovo-vegetarisk burgare fronta en kampanj för första gången.

Från och med 19 januari och till och med 15 mars finns BBQ Halloumi på menyn. Den får dessutom sällskap av två andra nykomlingar: BBQ Beef Burger och BBQ Chicken.

burgare max veggoBildkälla: Max

– Det är första gången vi frontar en kampanj med ett grönt alternativ. Den här är större än den vanliga halloumiburgaren med totalt 120 gram ost istället, så det är 60 gram gånger två, säger Marita Wengelin, presschef på Max, till Nyheter24.

Bildkälla: Max

– BBQ Halloumi har dubbla halloumiskivor, frasiga lökringar, en härlig barbequesås med lite ”tryck” i, mild majonnäs, sältad längskivad gurka och Max goda briochebröd. Vår ordinarie Halloumiburgare är omåttligt populär och halloumi är mycket uppskattat i Sverige, så vi ser fram emot att få frälsa många gäster med BBQ Halloumi, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max hamburgare i ett pressmeddelande.

Den som vill sätta tänderna har alltså bara några dagar kvar att vänta.

Fram till dess kan en ju läsa om den här blodiga burgare – som är helt vegetarisk och läs om Donken-burgaren som kan vara den konstigaste någonsin.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Vill du testa nya burgaren?