Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Josefine gjorde frukost till sina barn – sedan insåg hon sin äckliga tabbe

- 16/01/2017, 09:37
Josefine var lite tröttare än vanligt en morgon.
1 av 3

Josefine var lite tröttare än vanligt en morgon.

Privat

Så det blir lite fel vid frukosten.
2 av 3

Så det blir lite fel vid frukosten.

Privat

Josefine.
3 av 3

Josefine.

Privat

Josefine Cederholm var lite tröttare än vanligt i fredags morse. Det ledde till att barnen fick lite annorlunda frukost, även katten.

26-åriga Josefine Cederholm var lite tröttare än vanligt i fredags morse. Hon var även stressad och tänkte att hon skulle försöka göra allt så effektivt som möjligt.

Så hon bestämde sig för att göra barnens frukost åt de istället för att de skulle göra den själva.

– Jag hällde upp chokladflingor i skålar. Sedan kommer katten in och skriker och är hungrig. Så jag gör en matskål till honom också. Sen ställer jag skålarna på bordet och så var det inte mer med det, säger Josefine till Nyheter24.

Sedan kom hennes son fram och frågade om allt är bra. Hon insåg då in tabbe. Kattmaten låg i skålen med mjölk som barnen skulle få. Och chokladflingorna åt katten.

– Vi skrattade åt det båda två men jag är inte förvånad. Men det var tur att katten inte åt chokladflingorna men barnen hade nog kunnat äta lite kattmat.

Hon publicerade sedan bilder av maten på en grupp på Facebook och folk tyckte att det var väldigt roligt, vilket man kan förstå.

– Men jag brukar inte ge barnen kattmat, säger Josefine och skrattar.

Bildkälla: Privat

Så här såg matskålarna ut, någon som är sugen på kattmat och laktosfri mjölk?

Expressen var först med att rapportera om händelsen. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Är du morgontrött?