Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexandra skulle koka pasta men fick en chock: "Är detta ett misstag?"

- 07/02/2017, 20:17 -

Alexandra och hennes vän skulle ha en myskväll hemma, men middagen fick ett lite snopet slut.

18-åriga studenten Alexandra Djokic Makragic från Malmö planerade en mysig kväll med en vän. De tänkte att de skulle laga middag tillsammans och gick därför och handlade. Väl i affären fick de syn på något de tyckte verkade lite roligt – pasta formad som djur.

På påsen stod det att pastan skulle vara formad som bland annat lejon, giraffer, sköldpaddor, valar och hajar. Men när vännerna måttade upp pastan i kastrullen märkte det att något inte stod rätt till.

– Ingen av dem såg det minsta ut som ett djur, förklarar Alexandra för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Men istället för att tappa hoppet tänkte vännerna att de skulle försöka koka makaronerna istället för att se om de blev mer djurlika när de kokts. De blev dock besvikna ännu en gång.

– Antingen så var jag blind eller så var det ett misstag dom gjort på flera av makaronerna. Ingen av dem såg ut som djur efter kokningen heller. Vi kanske möjligen hittade någon sköldpadda, men inget annat.

Bildkälla: Privat

Såklart kände de båda vännerna sig rejält lurade, och snuvade på en viktig del av deras matupplevelse. Men trots det så har Alexandra ännu inte gett upp helt på att få sina djurmakaroner.

– Jag kommer ge dem en andra chans för att kolla om det kanske syns bättre nästa gång. De smakade i alla fall som vanliga makaroner, avslutar hon.

Nyheter24 har sökt Garant.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Selma som skulle mata sin son Elvin men upptäckte något vidrigt i gröten och Sebastian och Amanda som fick något mardrömslikt i sin räkpåse.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Hade du blivit besviken?