En far och son nekades alkohol på en krog i Eskilstuna.
1 av 3
En far och son nekades alkohol på en krog i Eskilstuna. - Foto: Pixabay/TT
Då ska de ha blivit mycket arga.
2 av 3
Då ska de ha blivit mycket arga. - Foto: TT
Sonen ska ha bitit bartendern som nekade dem i armen.
3 av 3
Sonen ska ha bitit bartendern som nekade dem i armen. - Foto: Pixabay

Eskilstunabo nekades alkohol på krogen – då bet han bartendern

En pappa och hans son var ute på krogen i Eskilstuna. Men när sonen inte fick mer alkohol bestämde han sig för att bita bartendern.


En far och son var på måndagskvällen ute på en krog i centrala Eskilstuna. Paret kom till baren vid halv nio-tiden på kvällen, men var redan då redigt berusade, skriver Ekuriren.

Bartendern på baren nekade den berusade duon mer att dricka, vilket gjorde dem rejält uppretade.

Sonen ska ha blivit så arg att han tog tag i bartenderns arm och bet honom hårt. Han hotade också med att skjuta bartendern.

Även pappan misstänks ha hotat bartendern genom att säga att han skulle hämta en pistol och skjuta honom.

Barpersonalen larmade polisen, men innan de hann till platsen hann sonen dra ner cirka 50 ölglas som stod på bardisken. Samtliga glas krossades.

Polisen omhändertog både far och son för att nyktra till på polisstationen. När de senare släpptes runt tretiden hade sonen erkänt brott. Pappan nekar dock fortfarande till anklagelserna.

Bartendern fick ett sår på armen efter händelsen och sonen misstänks för misshandel, skadegörelse och olaga hot. Pappan står misstänkt för olaga hot mot sitt nekande, skriver Ekuriren.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit nekad alkohol på krogen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Många längtar efter dagen som de får gå i pension, men hur gör man om pengarna inte räcker till? Nyheter24 har pratat med Viktorija Milosevska, överläkare i psykiatri, som berättar hur man ska hantera ångest över ekonomin.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

En kraftig brand har utbrutit på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn. Spiran på byggnaden har kollapsat, och kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

En besökande fransman försökte stoppa knivmannen som dödade flera personer i ett köpcentrum i Sydney i helgen. Nu kan han belönas med medborgarskap, föreslår Australiens premiärminister Anthony Albanese.

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.