Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emelies bror trodde de skulle till Ica – blev kärleksöverraskad

- 13/04/2017, 19:28

Emelie lurade sin bror att de skulle ta en promenad till Ica, men istället fick han en riktigt fin överraskning.

Emelie Bengtsson, 19, och hennes bror Sebastian, 17, var på väg till Ica när han fick en rejäl överraskning.

I måndags firade Sebastian och hans flickvän Josefin, 16, i sju månader tillsammans, men eftersom paret bor 20 mil från varandra trodde de inte att de skulle kunna vara tillsammans på den speciella dagen.

– Sebastian hade ringt och varit ledsen över att hon inte kunde komma, hon skulle kommit nästa helg, berättar Emelie för Nyheter24.


Bildkälla: Privat

Men det Sebastian inte visste var att Emelie och Josefin planerade en riktigt fin överraskning för honom. Så när Emelie sa att hon och Sebastian skulle ta en promenad till Ica misstänkte han inget.

Men när de kom runt ett hörn på vägen stod plötsligt Josefin där. Emelie som filmade hela händelsen berättar att han blev rejält paff.

– Han blev riktigt chockad. Men så klart väldigt glad. Nu släpper de inte varandra, skrattar hon.


Bildkälla: Privat

Emelie berättar också att paret är otroligt kära och har spenderat större delen av tiden sedan i måndags tillsammans på rummet.

Hon delade även den fina videon i en två tjejgrupper på Facebook, och sedan i måndags har hennes inlägg fått över 4 500 gilla-markeringar.

– Det har varit så mycket fin respons! En tjej har lagt upp en bild där hon gråter för att det var så fint, andra skriver att det är det gulligaste de sett. Det är verkligen superkul. På bara två timmar hade det fått 1 200 gilla-markeringar, säger Emelie.


Bildkälla: Privat

Se det fina klippet på paret i spelaren ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Danielle som fick en superfin överraskning av sin flickvän och Julia som lurade sin bror och fick honom att tro att han gjort helt sjuka saker på fyllan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har din partner överraskat dig?