Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6553
reaktioner idag

Tre män anhållna – kopplas till försvunna Tova Moberg, 19

19-åriga Tova från Njutånger i Hälsingland har varit försvunnen sedan i lördags. Nu efterlyses hon av familj och polis.

Tova Moberg, 19, från Njutånger i Hälsingland, har varit försvunnen sedan omkring 21.30 i lördags kväll. Nu går polisen ut med en bild på kvinnan. Polisen är dock förtegen om omständigheterna till försvinnandet.

– Det är en myndig person som har rätt att befinna sig var hon vill, men omständigheter kring försvinnandet har gjort att vi tillsammans med anhöriga beslutat att gå ut och be allmänheten om hjälp att hitta henne, säger Lisa Sannervik som är presstalesman vid polisen till Aftonbladet.

Polisen vill inte heller kommentera vilka kläder hon hade på sig vid försvinnandet eller när den sista säkra iakttagelsen var.

På måndagen kom uppgifter att tre män i 20-årsåldern har anhållits misstänka för människorov. Det uppger polisen.

– Vi har gjort en mobilpositionering, men den har inte gett något. Vi fick ett resultat som vi kan jobba efter, men det är ett stort område, säger polisens vakthavande befäl Matilda Isaksson till Aftonbladet

Eventuellt kommer Missing People att engagera sig under måndagen.

Men polisen säger att de gärna tar emot tips på var Tova kan tänkas befinna sig. Vet du något om försvinnandet kan du kontakta polisen på 114 14.

Död kropp hittad under sökandet efter försvunna Tova Moberg, 19

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Mer:

Tio år senare – det här vet vi om försvunna Madeleine McCann