1 av 2
2 av 2
- Foto: Polisen

Tre män anhållna – kopplas till försvunna Tova Moberg, 19

19-åriga Tova från Njutånger i Hälsingland har varit försvunnen sedan i lördags. Nu efterlyses hon av familj och polis.


Tova Moberg, 19, från Njutånger i Hälsingland, har varit försvunnen sedan omkring 21.30 i lördags kväll. Nu går polisen ut med en bild på kvinnan. Polisen är dock förtegen om omständigheterna till försvinnandet.

– Det är en myndig person som har rätt att befinna sig var hon vill, men omständigheter kring försvinnandet har gjort att vi tillsammans med anhöriga beslutat att gå ut och be allmänheten om hjälp att hitta henne, säger Lisa Sannervik som är presstalesman vid polisen till Aftonbladet.

Polisen vill inte heller kommentera vilka kläder hon hade på sig vid försvinnandet eller när den sista säkra iakttagelsen var.

På måndagen kom uppgifter att tre män i 20-årsåldern har anhållits misstänka för människorov. Det uppger polisen. En av de var hennes ex Billy Fagerström.

– Vi har gjort en mobilpositionering, men den har inte gett något. Vi fick ett resultat som vi kan jobba efter, men det är ett stort område, säger polisens vakthavande befäl Matilda Isaksson till Aftonbladet

Eventuellt kommer Missing People att engagera sig under måndagen.

Men polisen säger att de gärna tar emot tips på var Tova kan tänkas befinna sig. Vet du något om försvinnandet kan du kontakta polisen på 114 14.

Död kropp hittad under sökandet efter försvunna Tova Moberg, 19

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

Nato överens om luftvärn till Ukraina

Natoländerna har kommit överens om att ge fler luftvärnssystem till Ukraina. Det meddelar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, efter ett virtuellt möte med medlemsstaternas försvarsministrar och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på Agnesfridsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Umeå: Polisen rapporterar om stöld

"Polisen har hanterat två butiksstölder under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Italien lägger ned åtal mot hjälporganisationer

Efter en långdragen utredning lägger en italiensk domstol ned anklagelserna mot hjälporganisationerna Läkare utan gränser, Rädda Barnen och den tyska icke-statliga organisationen Jugend Rettet.