Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mikaela, 18, vill hitta tjejerna som hjälpte henne vid Ullevi

- 01/06/2017, 21:09 -
Det var när 18-åriga Mikaela skulle på pojkvännens student som hon föll ihop.
1 av 2

Det var när 18-åriga Mikaela skulle på pojkvännens student som hon föll ihop.

Privat

Då kom två tjejer springande på en gång och hjälpte henne. Nu vill hon hitta tjejerna.
2 av 2

Då kom två tjejer springande på en gång och hjälpte henne. Nu vill hon hitta tjejerna.

Privat

Det var när 18-åriga Mikaela skulle på pojkvännens student som hon föll ihop. Då kom två tjejer springande på en gång och hjälpte henne.

Mikaela Wiberg, 18, från Göteborg skulle gå på pojkvännens student i onsdags runt 13-tiden. Men när hon blev avsläppt och skulle gå dit där studenterna skulle springa ut så vek sig hennes ben.

Nu vill hon komma i kontakt med de två tjejerna som på en gång sprang fram och hjälpte Mikaela.

– Jag kunde inte stå upp och ramlade ihop. Mitt knä gick ur led och jag hade kunnat blivit påkörd om inte de här två tjejerna hade sprungit fram till mig och burit mig åt sidan. De räddade mig, berättar Mikaela för Nyheter24.

Men eftersom Mikaelas pojkvän skulle springa ut och ta studenten ville hon inte ringa en ambulans på en gång. Men hon kunde inte ta sig fram själv, så de två tjejerna bar henne hela vägen fram till pojkvännen.

– Tjejerna bar mig en lång väg och fick mig att känna mig så trygg och lugn, pratade med mig när jag grät för det gjorde så ont. Och visste precis vad de skulle göra, de var jättesnälla.

Mikaela kom fram till sin pojkvän och tjejerna som hade hjälpt henne hade bråttom så hon hann bara säga tack snabbt sedan var tjejerna borta.

– Jag hann inte tacka tillräckligt så jag vill komma i kontakt med tjejerna och träffa dem.

Mikaela som tar studenten i år hade planerat att åka utomlands, något hon inte kan göra nu.

– Jag kan knappt gå och ska operera knät. Men jag vill verkligen tacka tjejerna som hjälpte mig så snabbt. Ser man någon som har ramlat så ska man hjälpa till. Jag såg två stycken som bara stod och kollade när jag låg på backen.

Händelsen skedde vid övergångsstället vid Ullevi nära hamburgerrestaurangen Max. Känner du igen dig, eller vet mer om händelsen, kan du maila ditt tips till tips@nyheter24.se.

I spelaren nedan kan du se när studentens dröm går i uppfyllelse – får stå på scen med sin största idol.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tar du studenten i år?