Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Belma tatuerade sig på semestern – insåg misstaget när hon kom hem

Nyheter | 02/08/2017 18:33

När 24-åriga Belma skickade en bild på tatueringen till sin bästa vän så insåg hon att det hade blivit fel.

2004 förlorade Belma Piskin, 24, sin bror och bestämde sig för att göra en tatuering i hans minne. Så för ett par veckor sedan gjorde Belma en tatueringen när hon var på semester i Alanya i Turkiet.

Men när hon skickade en bild på den nya tatueringen till sin bästa vän så insåg hon att det hade blivit lite fel.

– Jag skrev "kolla vad fin" och så svarade hon att hon behövde säga en sak och att jag inte fick bli sur. Det var felstavat, berättar Belma för Nyheter24

Belma berättar att både hon och tatueraren kollade flera gånger om det såg rätt ut. Men på hennes lår står det nu "untill" istället för "until" som det ska stavas. 

– Jag blev väldigt chockad men skrattade bara. Jag tycker att det är kul, jag kollade på tatueringen typ hundra gånger men var så trött så jag sa att det stämde och såg bra ut. 

Dagen därpå skulle hon resa hem så hon gick inte tillbaka till tatueringsstudion. Men idag menar Belma att hon kanske kommer att lasra bort bokstaven någon gång, men att faktiskt inte är något hon tänker på.

– Det är unikt, jag är absolut inte ledsen över det. Hade det varit något stort så hade jag varit ledsen men det är en bokstav, det är inte hela världen. 

Belma publicerade sedan bilden i en stor tjejgrupp på Facebook, samma grupp där hon lärde känna sin bästa vän. 

– Många tyckte att tatueringen var väldigt fin och blev berörda. Det var några som inte ens såg att det var felstavat. Men jag tycker det är kul, vi får se om jag lasrar bort det sen. 

Se även: De här 10 bilderna visar hur sjukt snabbt dina tatueringar åldras

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du en tatuering?