Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Eira, 22, lurade killen som trakasserade henne via sms

- 16/08/2017, 13:23 -

Eira Dalle träffade en kille på Way Out West. Han hörde av sig efter festivalen men var inte direkt snäll.

Fler och fler tjejer börjar ge riktigt geniala svar till killar som beter sig illa på internet. Det är allt från att lura dem till olika platser, skicka skärmdumpar till föräldrar och att ja, helt enkelt driva med personerna. 

Eira Dalle, 22 år gammal, gav verkligen svar på tal till en kille som hörde av sig efter en festival. Han är gemensam vän till några hon hängde med på festivalen och fick, på något sätt hennes nummer. 

– Jag tyckte han var väldigt otrevlig och oskön. Sen eskalerade det väldigt snabbt och jag ville se hur korkad han var, säger Eira till Nyheter24. 

Hon började med att tydligt säga att hon inte var intresserad. Sedan fortsatte hon med att rätta hans stavning. Det var inte uppskattat..

Bildkälla: Privat

Hon berättar att hon satt och drack lite öl med några vänner och att de tyckte att det var riktigt roligt. De bestämde sig för att ta det steget längre. 

– Jag tänkte "Vad är det ingen normal människa kommer tro på". 

Det visade sig att han kanske inte riktigt var normal och gick på hennes nästa "prank". 

Bildkälla: Privat

Det verkar som att han, efter att beloppet ökade, blev så pass orolig att han faktiskt skrev STOPP för att få slut på prenumerationen. Trots att Eira skrev från samma nummer. 

– Jag har aldrig tyckt att jag varit så rolig i hela mitt liv.  

Och vi måste hålla med om att Eira, är helt genial. 

Se också videon om Maggie som tjänar pengar på Tinder på grund av korkade killar

Läs också om Linnéa Claeson som bjöd hem killarna som mordhotat henne

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.