Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är svenska butiken som redan börjat sälja Juleskum

- 13/09/2017, 16:31 -
Ica-butiken i västgötska Skene har börjat sälja skumtomtar!
1 av 3

Ica-butiken i västgötska Skene har börjat sälja skumtomtar!

Facebook/Faksimil Cloetta

Det kan aldrig bli för tidigt ju!
2 av 3

Det kan aldrig bli för tidigt ju!

Faksimil/Cloetta

Eller vad säger du?
3 av 3

Eller vad säger du?

Faksimil Youtube

Det är aldrig för tidigt att hamna i julstämning! Det tycker i alla fall Ica-butiken i västgötska Skene som börjat sälja Juleskum.

Det är lite mer än 14 veckor kvar till julafton. Men det behöver inte betyda att lite julstämning kan spridas redan nu.

Precis det beslutade sig Ica Kvantum MM Skene i Västra Götaland för att göra. På tisdagen delade butiken en bild där en anställd iklädd tomteluva poserar framför en stor samling Juleskum. Ni vet de populära skumtomtarna som återkommer varje jul?

– Produkten hade precis släppts hos leverantören och då tänkte vi vara snabba för att erbjuda kunderna det som de vill ha, säger Gabriel Björkman, ställföreträdande butikschef, till Nyheter24.

Facebook

Kunderna har också reagerat med glädje då omkring 200 påsar såldes på ett dygn. Butiken själva säger att de brukar vara tidiga, men att i år blev det rekordtidigt.

– Vi brukar ofta vara tidiga med säsongsprodukter och nu var vi riktigt snabba, säger butikschefen Conny Rantzow till Nyheter24.

På Facebook har bilden mötts av mestadels positiva reaktioner, men också en del blandade kommentarer. Vissa tycker att det är alldeles för tidigt med julgodis – de flesta verkar dock väldigt glada och taggar glatt sina kompisar i inlägget.

– I butiken har det bara varit skratt och positiva reaktioner. Vi vill ju som sagt erbjuda kunderna det som de vill ha och det här har varit uppskattat, säger Gabriel Björkman.

Cloetta

Vi tycker att det är ett fantastiskt initiativ för godiset är faktiskt awesome. Läs till exempel om 7 geniala grejer du kan göra med skumtomtar

Om du behöver påminnas om vilka de två senaste årens speciella nya smaker av Juleskum varit kan du läsa om det här.

TV: Kolla när vi testar "julens räddning" – den nya tvillingnöten

Är du sugen på skumtomtar redan nu?