Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Den danska polisen har hittat mer av Kim Walls kropp

Nyheter | 07/10/2017 10:06

Den danska polisen har hittat Kim Walls huvud och ben. Även hennes kläder.

I slutet av augusti hittades Kim Walls torso. Det stod då klart att den svenska journalisten, som varit försvunnen efter en ubåtstur med Peter Madsen, dött. Nu har den danska polisen hittat mer av kroppen. 

Under en presskonferens under lördagen berättade den danska polisen att de hittat nya fynd under fredagen. Det ska ha hittat Kim Walls huvud och ben. Men även kläder, en kniv och metallbitar. 

– Vi har hittat huvudet och två ben, men vi har inte hittat hennes armar, säger Jens Möller, chef för mordsektionen hos Köpenhamnspolisen.

Fynden har hittats i olika påsar och har undersökts under natten. Peter Madsen har tidigare sagt att Kim Wall ska ha dött av en tung lucka som träffat henne i huvudet men inga skador har hittats på huvudet. 

Polisen har fortfarande inte fastställt dödsorsak. 

– Jag vill inte spekulera i vad som hänt eller inte hänt. Jag kan bara förhålla mig till att det inte finns frakturer eller andra skador på kraniet, säger Jens Möller.

TV: Journalisten Kim Wall blev bara 30 år – så var hennes liv

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du följt fallet?