Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

TV4-profilen: ”Martin Timell tog mig på rumpan”

Nyheter | 18/10/2017 22:44

Ännu en anklagelse har riktats mot Martin Timell. Nu från TV4-profilen Fenjima Manrique.

I och med #metoo kampanjen har många kvinnor gått ut och berättat om övergrepp, våldtäkter och sexuella trakasserier de har blivit utsatta för. 

I ljuset av kampanjen har en hel del kända namn dykt upp. Martin Timell är ett av de kända namnen som nämnts. Bland annat av före detta "Äntligen hemma"-programledaren Lulu Carter som varit hans kollega. 

Men hon är inte den enda som anklagat Martin Timell för övergrepp. Nu har också TV4-profilen Fenjima Manrique gått ut på sociala medier. 

Under gårdagen lade hon upp en bild på sig själv och Martin Timell på Instagram, med en text där det stod att Martin vid ett flertal gånger taftsat på henne under inspelningen av ett program de båda var med i. 

Bildkälla: Instagram

"Vi var 24 snygga tjejer som stod fint på en trappa och höll i våra väskor som sedan öppnades när den tävlande ropade ut en siffra som stod på väskan. Programledare var Timell. Han greppade tag om min rumpa när vi stod bredvid varandra under frukosten i greenroom. Hela tre gånger gjorde han det under två helger tills jag slutade käka frukost där helt och hållet."

Det var under programmet "Deal or no deal" där Martin Timell var programledare som hon ska ha blivit utsatt.

Till Expressen säger hon att hon inte vill uttala sig mer men "Nyhetsmorgon"-programledaren Soraya Lavasani säger att hon har hennes stöd.

– Jag vet inte vilket stöd hon har fått. Men jag tycker det är viktigt och helt rätt att människor som är med i vårt program och som ingår i "Nyhetsmorgon"-familjen blir stöttade och att vi som program tar väl hand om dem. 

Läs också allt som har hänt de senaste dagarna runt Lulu Carter och Cissi Wallin

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittar du på Äntligen hemma?