My visste att hon skulle dö – förberedde brev till barnen

My visste att hon inte skulle överleva sin cancer, i Sofias änglar läser hennes man upp breven hon skrev till sina barn innan hon dog.


My hade långt framskriden cancer och hon visste att hon inte skulle överleva och förberedda därför en del saker innan hon dog. 

Hon hade ringt Sofias änglar eftersom hon visste att Jon inte skulle klara husrenoveringen själv efter att hon var borta. 

My hade tre barn tillsammans med sin kärlek Jon. Precis innan hennes död hade hon bestämt sig för att åka på en tjejhelg och vinkade av familjen. 

– Jag sa åt henne att hon skulle komma tillbaka, då svarade hon "vi får se" och sen fick vi aldrig se henne igen, säger Jon i programmet. 

En propp i lungan gjorde att hon inte klarade sig längre. My hade skrivit brev och födelsedagskort till sina tre barn för att de skulle kunna få dem fram tills de fyllde 20 år. 

Till sin dotter Amanda som är blind hade hon istället läst in ljudfiler. 

– Ibland när barnen saknar mamma så lyssnar vi på ljudfilen med mamma en stund, säger Jon i programmet. 

Se de fina födelsedagskorten som My skrev i klippet ovan. 

Sofias änglar sänds måndagar 20:00 i Kanal 5. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.