Hugo, 20, köpte "Calvin Klein"-kalsonger på Wish: "Vad är det här?"

- 27/11/2017, 14:59 -

När Hugos syster syn på bilden på Calvin Klein-kalsongerna från Wish så sa plötsligt "vad är det här?".

Att beställa saker på Wish kan gå lite hur som helst. Ibland blir det bra och ibland blir det riktigt fel, som när Ronja beställde en bh från Wish som INTE ALLS såg ut som den skulle. Eller Johanna som fick hem 16 speglar som inte riktigt såg ut som hon trodde.

Någon som också fick sig en liten överraskning efter att ha beställt från Wish är 20-årige Hugo Thorén. Han beställde nämligen Calvin Klein-kalsonger som inte riktigt såg ut som han trott. 

– Jag och två tjejkompisar hade vinkväll i augusti och bestämde oss för att shoppa på Wish. Så tänkte att jag skulle kolla om det fanns några märkessaker och när jag hittade kalsongerna såg allt bra ut på bilden så jag tänkte "fan vad kul" och så beställde jag, säger Hugo till Nyheter24

Kalsongerna som Hugo fick hem från Wish
Kalsongerna som Hugo fick hem från Wish. Bildkälla: Privat

Men någon vecka innan paket kom hem så satt Hugo tillsammans med sin syster och kollade igenom beställningarna från Wish. Plötsligt fick systern syn på bilden på Calvin Klein-kalsongerna och sa "vad är det här?".

– Då kollade jag på bilden och såg det, det stod inte Calvin Klein utan något annat. Vi skrattade så vi höll på att dö. 

På kalsongerna stod det "Cailin Kanei" och eftersom Hugos kompis Annie Engström, 22, älskar Calvin Klein så bestämde han sig för att ta med kalsongerna till henne i helgen när de träffades. Och som han misstänkte så tyckte Annie att det var riktigt roligt. 

Hugo och Annie
Hugo och Annie. Bildkälla: Privat

– Jag tyckte det var hysteriskt roligt, jag skrattade i typ 20 minuter och tycker fortfarande det är jätteroligt, säger Annie till Nyheter24.

Annie publicerade sedan ett videoklipp i en stor grupp på Facebook och andra verkade tycka att det var lika roligt som dem. 

– Jag tänkte att någon annan kanske skulle tycka att det var roligt och det var många som kommenterade och skrev att de tyckte det. 

TV: Johanna, 21, beställde 16 speglar från Wish: "Tur att de var gratis"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du beställt något från Wish?