Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här ligger 250 centimer långa pytonormen i toaletten

- 29/11/2017, 21:58

När vinterkylan börjar komma till Sverige blir många sugna på att resa till värmen. Men det kanske inte alltid blir så underbart som man tänkt.

Om du är ormrädd kanske du ska tänka om en eller två gånger innan du reser till Bangkok.

Panarat Chaiyaboon skulle bara använda sin toalett på undervåningen, men precis när hon satt sig ner kände hon ett bett på hennes underlår. Hon flög upp och kunde se en stor pytonorm titta upp ur toaletten. 

Hon klarade sig, men förlorade mycket blod och fick åtta sår som var två centimeter djupa från pytonormens tänder. Ormen blev tillfångatagen då, men Panarat Chaiyaboons dotter upptäckte en till pytonorm i samma toalett en vecka efter händelsen. 

Det är brandkåren som brukar rycka ut och fånga ormar som tagit sig in i hem, och i år har de varit mer upptagna än de brukar. Bara i år har de fått in 31 801 samtal om ormar som tagit sig in i hem, skriver New York Times

Det har regnat väldigt mycket i Bangkok och då söker sig ormarna sig in i hushållen, säger Prayul som jobbar på brandkåren.

– Det är ormar överallt. De lever under husen, i hål och under jorden, men de borde inte kunna ta sig in hos människor och gömma sig i toaletterna, säger Kanok Praditkranok, Panarats man.

Se ormen i spelar ovan!

Nyheter24 har tidigare skrivit om den här ormen som attackerar två personer, men det blir faktiskt rätt roligt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.