Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sökandet avslutas – 14-åriga My har hittats död

- 09/03/2018, 11:11 -

Efter att 14-åriga försvann från sitt hem i Götene förra söndagen har polisen sökt efter henne med helikopter, hundförare och militärer. På söndagen bekräftade polisen att man hittat hennes kropp.

14-åriga My från Götene försvann förra söndagskvällen. Idag, en vecka senare har polisen dessvärre bekräftat att militären hittat henne död.

Stor sökinsats

I torsdags gick polisen ut med en detaljerad beskrivning och bild på My i hopp om att få in tips som skulle leda till att hon återfanns. Engagemanget från allmänheten var stor och polisen fick in många tips från människor som ville hjälpa till. 

– Efter att vi släppte bilden har vi fått en massa tips som vi har gått igenom, men inget har lett till något konkret, sa Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region väst, när han pratade med Nyheter24. 

My försvann söndagen 4 mars
14-åriga My. Bild: Polisen

Polisen fick stöd av militär, Missing People, polishundar och helikoptrar i sökandet efter My. Sökandet ledde till ett särskilt i skogsområde nordväst om Götene efter att My i måndags fastnade på bild via en jaktkamera i skogen där. 

Ingen misstanke om brott

Mys kropp hittades av militärer under söndags eftermiddagen och enligt polisen finns det ingen brottsmisstanke. 

— Anhöriga har underrättats och vi har ingen misstanke om brott i nuläget. Vi har spärrat av platsen och kommer genomföra en teknisk undersökning, sa Jenny Widén till Skaraborg Läns Tidning

I maj förra året försvann Patrik när han var på väg hem till Malmö. Se filmen  som visar det sista spåret efter försvunne Patrik:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du hjälpt till att söka efter en försvunnen person?