14-åriga My som var försvunnen har hittats död

- 08/03/2018, 14:08 -

När 14-åriga My försvann i Götene i söndags bad polisen allmänheten om hjälp i hopp om att hitta henne. Militärer, hundar och helikoptrar deltog i en stor sökinsatsen. På söndagen, en vecka senare, har hon hittats död.

14-åriga My som anmäldes försvunnen förra söndagen har hittats död, enligt Skaraborg Läns Tidning. 

My försvann förra veckan från sitt hem i Götene i Västsverige och under en veckas tid har både polisen och militären sökt efter henne. Under söndagseftermiddagen bekräftade polisen dessvärre att militären påträffat hennes kropp. 

Sökandet engagerade allmänheten

Under torsdagen gick polisen ut med en detaljerad beskrivning och bild på My med förhoppningar om att få in tips som skulle leda till henne. Allmänheten visade stort engagemang och polisen fick in väldigt många tips.  

En bild på My.
Ett foto av My. Bildkälla: Polisen

– Efter att vi släppte bilden har vi fått en massa tips som vi har gått igenom, men inget har lett till något konkret, sa Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region väst, när han pratade med Nyheter24. 

Sista gången som My sågs vid liv var i närheten av hennes bostad Götene.

Polisen misstänker inget brott

Enligt Jenny Widén, presstalesperson vid polisen region väst, misstänker polisen i nuläget inget brott.

— Anhöriga har underrättats och vi har ingen misstanke om brott i nuläget. Vi har spärrat av platsen och kommer genomföra en teknisk undersökning, sa Jenny Widén till Skaraborg Läns Tidning.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.